LEAGUE CUP ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

League Cup βόλεϊ: Πρώτη μάχη ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού για τον τίτλο

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός για την Volleyleague Ανδρών
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός για την Volleyleague Ανδρών INTIME

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στον πρώτο τελικό του League Cup (Δευτέρα 9/5, 20:00) με τις δύο ομάδες να θέλουν να βάλουν τις βάσεις για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα αναμετρηθούν για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και κατά συνέπεια σε τελικούς της διοργάνωσης που είναι ένα πρόωρο Σούπερ Καπ μεταξύ του κυπελούχου ΠΑΟΚ και του πρωταθλητή Παναθηναϊκού. Ο πρώτος τελικός θα γίνει την Δευτέρα 9/5 στις 20:00 στο PAOK Sports Arena (ΕΡΤ-3, Διαιτητές: Γεωργιάδης, Αβραμίδης).

Ο κυπελλούχος ΠΑΟΚ φτάνει για τρίτη φορά σε τελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και διεκδικεί τον πρώτο του τίτλο.

Για τον πρώτο τελικό του League Cup «Νίκος Σαμαράς» ο Καναδός πασαδόρος του ΠΑΟΚ Μπρετ Γουόλς είπε: «Είμαστε έτοιμοι για την τελική δοκιμασία της χρονιάς, και ακόμα μία ευκαιρία κατάκτησης ενός τίτλου. Ανυπομονούμε να παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας, και να δώσουμε ό,τι έχουμε για τον ΠΑΟΚ. Χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου, και ελπίζω να δούμε το Παλατάκι γεμάτο».

Ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός φτάνει για δεύτερη φορά σε τελικό και διεκδικεί τον δεύτερο τίτλο στην ιστορία του θεσμού, μετά το 2020.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός του Παναθηναϊκού Λούκας Ρανγκέλ είπε: «Αύριο έχουμε τον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ. Παρά τις πολλές δυσκολίες αυτής της χρονιάς καταφέραμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα και φυσικά θέλουμε να «κλείσουμε» τη σεζόν με την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου μπροστά στους φιλάθλους μας. Θα παλέψουμε με όλη μας τη δύναμη για ένα καλό αποτέλεσμα και ελπίζουμε να πανηγυρίσουμε την Παρασκευή με τον κόσμο μας στο ΟΑΚΑ».

Σε 75 αγώνες πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός προηγείται στις νίκες 46-29.

To πρόγραμμα των τελικών:

Α΄ΤΕΛΙΚΟΣ

Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

  • 20:00: Π.Α.Ο.Κ - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Αβραμίδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Challenge: Βασιλειάδης. Επόπτες: Λούμσι, Σταυρίδης. Γραμματεία: Δεληκωστίδου.

Β΄ΤΕΛΙΚΟΣ

Παρασκευή 13 Μαΐου

  • 19:15: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Π.Α.Ο.Κ.
TAGS LEAGUE CUP ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ