ΒΟΛΕΪ

Λάππας: “Κάναμε επιτέλους την αρχή”

εθνικη ανδρων

Ο Ηλίας Λάππας δήλωσε πως η Εθνική έκανε την αρχή μετά τη νίκη της επί της Μεγάλης Βρετανίας


Δεν χρειάζονται θριαμβολογίες. Υπό κανονικές συνθήκες αυτά τα ματς πρέπει να τα τελειώνουμε σε μία ώρα. Όμως, στην κατάσταση που είμαστε και με τα προβλήματα που έχουμε αυτό το 3-0 είναι σημαντικό. Μας κρατάει σε τροχιά πρόκρισης και μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια. Κάναμε επιτέλους την αρχή.




Θέλαμε καθαρό σκορ και το πήραμε. Κινδυνεύσαμε στο 1ο σετ αλλά με την ίδια λογική θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει και τη Λετονία. Στο Ηράκλειο τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Πρέπει να νικήσουμε τον πρώτο αγώνα με τη Λετονία για να κλειδώσουμε την 2η θέση και μετά βλέπουμε… Δεν θέλω να μιλήσω για την προσωπική μου απόδοση“, δήλωσε ο ακραίος του Παναθηναϊκού, που ήταν ο κορυφαίος της ελληνικής ομάδας στη νίκη επί των Βρετανών.




Ρουμελιώτης: “Παλεύουμε με τον εαυτό μας”



Ο αρχηγός Νίκος Ρουμελιώτης δήλωσε: ”
Ακόμα παλεύουμε με τον εαυτό μας. Καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη και είμαστε μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Αν βελτιωθούμε 10% και με τη βοήθεια του κόσμου θα κερδίσουμε τη Λετονία στο Ηράκλειο και γιατί όχι και όλα τα υπόλοιπα ματς. Χρειάζεται υπομονή και δύναμη η ομάδα και κυρίως στήριξη απ’ όλους. Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Στις μέρες που απομένουν μπορούμε να βελτιώσουμε κάποιους βασικούς τομείς για να περιορίσουμε τα λάθη μας“.




Φράγκος: “Διπλή νίκη”



Ο 21χρονος Ανδρέας Φράγκος δήλωσε: ”
Σας είχα υποσχεθεί πως θα κερδίζαμε σήμερα. Δε νικήσαμε μόνο τους Βρετανούς αλλά και τους εαυτούς μας. Μας δίνει δύναμη αυτή η νίκη και μας τονώνει την ψυχολογία. Μπορούμε να νικήσουμε και τις τρεις ομάδες στο Ηράκλειο. Μέρα με τη μέρα βελτιωνόμαστε. Αν δουλέψουμε το ίδιο καλά θα το δείξουμε στο γήπεδο. Οι συνθήκες είναι καλές και ο προπονητής μας βοηθάει πολύ“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ