ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ

Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Οι εκπλήξεις της ΕΟΠΕ στο Final 4 και η στενή συνεργασία με τον Δήμο Γλυφάδας

Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Οι εκπλήξεις της ΕΟΠΕ στο Final 4 και η στενή συνεργασία με τον Δήμο Γλυφάδας
INTIME SPORTS

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργος Καραμπέτσος μίλησαν για τη διεξαγωγή του Final 4 του Κυπέλλου, αλλά και για τη συνεργασία των δύο πλευρών.

Με την συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Γλυφάδας έγινε το πρώτο ανεπίσημο σερβίς του final-4 του 35ου Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργος Καραμπέτσος στον χαιρετισμό τους καλωσόρισαν τους αθλητές και τα προπονητικά επιτελεία των τεσσάρων φιναλίστ, καθώς και τις διοικήσεις και τους εκπροσώπους του Τύπου.

"Πολλές εκπλήξεις στο final-4 της Γλυφάδας"

Αρχικά, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ τόνισε: "Με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού Περικλή Δορκοφίκη. Αποφασίσαμε από κοινού να διοργανώσουμε το final-4 στη Γλυφάδα που είναι και η μοναδική έδρα που το κάνουμε για δεύτερη φορά.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου αλλά και τους υπαλλήλους της ομοσπονδίας που δουλεύουν ανελλιπώς για την άρτια οργάνωση των αγώνων. Θα γίνουν πολλές εκπλήξεις κατά την διάρκεια του διημέρου με παρουσιάσεις έκπληξη για τις ομάδες. Ευχαριστούμε την ΕΡΤ και όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στη πρόσκλησή μας. Τέλος, θέλω να συγχαρώ τους τέσσερις φιναλίστ του κυπέλλου και τους εύχομαι καλή επιτυχία".

"Ποδαρικό στο νέο μας γήπεδο με μία μεγάλη διοργάνωση του βόλεϊ"

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Γλυφάδας δήλωσε: "Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να υποδεχόμαστε το πρώτο μεγάλο αθλητικό γεγονός στο καινούργιο μας γήπεδο. Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία και τον Πρόεδρο Γιώργο Καραμπέτσο για την διαχρονική συνεργασία που έχουμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα φιλοξενήσουμε διοργάνωση της Ε.Ο.ΠΕ. και από κοινού προσπαθούμε για μία εκδήλωση υψηλού επιπέδου. Στο πλήρως ανακαινισμένο «Μάκης Λιούγκας» θα γίνει ποδαρικό με μερικά από τα κορυφαία κλαμπ του Ελληνικού βόλεϊ.

Μέσα στην πανδημία δεν είχαμε την ευκαιρία για αθλητικές διοργανώσεις αλλά πλέον μπορούμε να υποδεχτούμε αυτό το final-4 στο ανακατασκευασμένο μας γήπεδο που συνεχίζει να γράφει ιστορία.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Κλείνοντας, θέλω να αναφέρω πως μας έχει συγκλονίσει όλους αυτά που συμβαίνουν με την οπαδική βία και εύχομαι να απολαύσουν όλοι τους αγώνες και να έχουν την καλύτερη συμπεριφορά εντός και εκτός γηπέδου".

Για το ενδεχόμενο ανάληψης και άλλων διοργανώσεων: "Έχουμε συζητήσεις με την ομοσπονδία και για άλλες διοργανώσεις. Θέλουμε να βοηθήσουμε για την προετοιμασία και τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων. Ακόμα το πρόγραμμα του γηπέδου παραμένει ευέλικτο. Για την ανακατασκευή του γηπέδου πήραμε περίπου το 30% της συνολικής δαπάνης από το υπουργείο εσωτερικών. Το υπόλοιπο κόστος καλύφθηκε με δικές μας δυνάμεις. Το γήπεδο είναι ένα κομμάτι της ιστορίας της πόλης και θέλουμε να φιλοξενήσουμε μεγάλα αθλητικά γεγονότα".

Το πρόγραμμα του Final-4

Πέμπτη 31 Μαρτίου

  • Α' Ημιτελικός: «Μάκης Λιούγκας» ΔΑΚ Γλυφάδας 15.15 ΕΡΤ-3: Πήγασος Πολίχνης - ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ
  • Β' Ημιτελικός: «Μάκης Λιούγκας» ΔΑΚ Γλυφάδας 19.15 ΕΡΤ-3: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός ΣΦΠ

Παρασκευή 1 Απριλίου

  • Τελικός: «Μάκης Λιούγκας» ΔΑΚ Γλυφάδας 19.15 ΕΡΤ-3: Νικητής Α' Ημιτελικού - Νικητής Β' Ημιτελικού
TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ