ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ

Κοκκινάκης: "Περάσαμε δύσκολα, πήραμε ένα μεγάλο τρόπαιο"

2022-2023 / FINAL-4 /  /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
2022-2023 / FINAL-4 / / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κοκκινάκης στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε η ομάδα του κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-1 σετ του Ολυμπιακού και πήρε το Κύπελλο Ελλάδας. Αυτό είναι το έβδομο τρόπαιο στον θεσμό για τον Κοκκινάκη, ο οποίος μίλησε για τις δυσκολίες του Δικεφάλου φέτος.

Οι δηλώσεις του Κοκκινάκη:

"Είναι το έβδομο Κύπελλο για εμένα. Είμαι περήφανος και χαρούμενος για την ομάδα μου. Περάσαμε δύσκολα, δεν παίζαμε το βόλεϊ που θέλαμε, δε το βάλαμε κάτω.

Πήραμε ένα μεγάλο τρόπαιο, πανάξια. Παίξαμε μαχητικά, σαν ομάδα. Αυτό είναι το πιο ευχάριστο, το πιο συγκινητικό. Γι’ αυτό ζουν όλοι οι αθλητές. Είμαι χαρούμενος που ο Θεός που με αξίωσε να κερδίσω επτά κύπελλα. Συγχαρητήρια και στον Ολυμπιακό για το ευρωπαϊκό. Το χρειάζεται αυτό το βόλει.

Καταφέραμε κάτι μεγάλο με τον ΠΑΟΚ. Δεν έχουμε χρόνο για πανηγυρισμούς, έτσι είναι ο επαγγελματισμός. Η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά. Ξέρετε πώς είναι στην Ελλάδα. Βιάζονται όλοι. Εμείς πιστεύαμε στις δυνατότητες μας. Το πήραμε όμως και γι’ αυτό θα το θυμάμαι".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ