ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κιαπίνι: “Η ομάδα είναι έτοιμη, δουλεύουμε από την αρχή της χρονιάς για αυτό το σκοπό”

Eurokinissi

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού ζει και αναπνέει για τη ρεβάνς με την Βαλεφόλια (18/3, 19:00) με στόχο την κατάκτηση του Challenge Cup, με τον προπονητή των πρασίνων, Αλεσάντρο Κιαπίνι, να ξεκαθαρίζει πως το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτριες του τριφυλλιού είναι κατάλληλα προετοιμασμένες για αυτή την αγωνιστική πρόκληση.

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε στην Ιταλία κόντρα στη Βαλεφόλια αλλά ηττήθηκε με 3-2 σετ στον πρώτο τελικό του Challenge Cup, με τις πράσινες να μπορούν να κατακτήσουν το τρόπαιο είτε στο χρυσό σετ, είτε αν κερδίζουν με 3-0 ή 3-1 στον δεύτερο τελικό στη Γλυφάδα.

Αυτός θα λάβει χώρα το απόγευμα της Τετάρτης (18/3, 19:00, COSMOTE SPORT 7 HD), με τον Αλεσάντρο Κιαπίνι να ξεκαθαρίζει την Τρίτη κατά τη διάρκειά της συνέντευξης Τύπου πως άπαντες στην ομάδα έχουν προετοιμαστεί για την τελική επικράτηση που θα τους οδηγήσει στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

“Το πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο. Πιστεύω ότι αύριο θα έχουμε μία παρόμοια κατάσταση. Θα δώσουμε τα πάντα. Η ομάδα είναι έτοιμη γιατί δουλεύουμε από την αρχή της χρονιάς για αυτόν τον σκοπό.

Παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας. Στο πρώτο ματς αντιμετωπίσαμε προβλήματα στην επίθεσή μας. Η τακτική θα είναι πολύ σημαντική, αλλά το κλειδί θα είναι η ψυχολογική μας προετοιμασία και να αποδώσουμε στο 100% από την πρώτη στιγμή.

Είναι πολύ ωραίο που ο κόσμος ασχολείται με τον αγώνα. Αλλά πρέπει να μείνουμε έξω από αυτό. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, αλλά τα στοιχεία εκτός του ματς, όπως η ανυπομονησία του κόσμου δεν παίζουν ρόλο στο παιχνίδι”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιταλός προπονητής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ