ΒΟΛΕΪ

Καθυστερεί ο Κλαρκ

Ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός διαγώνιος του Ολυμπιακού, Κάρσον Κλαρκ θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στην Τουρκία. Μπαίνει στο χειρουργείο ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ.

Η ολοκλήρωση του παγκοσμίου πρωταθλήματος βόλεϊ φέρνει τον Κάρσον Κλαρκ στη χώρα μας. Ο Αμερικανός διαγώνιος θα αντικαταστήσει τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ στον Ολυμπιακό την ερχόμενη σεζόν.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες περιορίστηκαν στην έβδομη θέση και ο Κλαρκ ζήτησε και εξασφάλισε λίγες μέρες άδεια από τους “ερυθρόλευκους”.

Έτσι ο Κάρσον θα ταξιδέψει απευθείας στην Κωνσταντινούπολη για το τουρνουά της Γαλατασαράι (σ.σ. από τις 27 έως τις 29 Σεπτεμβρίου).

Ο Κλαρκ (δεξιά)

Εν τω μεταξύ ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ επέστρεψε στην Αθήνα για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο. Θα χάσει την επόμενη σεζόν μετά από ανεπιτυχείς προσπάθειες να ξεπεράσει με θεραπεία το πρόβλημα του.

Θυμίζουμε το πρόγραμμα του τουρνουά:

Σάββατο 27/9

16:00 Χάλκμπανκ-ΙΒΒ

18:00 Γαλατασαράι-Ολυμπιακός

Κυριακή 28/9

16:00 Χάλκμπανκ-Ολυμπιακός

18:00 Γαλατασαράι-ΙΒΒ

Δευτέρα 29/9

16:00 Ολυμπιακός-ΙΒΒ

18:00 Γαλατασαράι-Χάλκμπανκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ