ΒΟΛΕΪ

Κανέλλος:”Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια”

Κανέλλος

Ο 22χρονος κεντρικός του Ηρακλή, Γεράσιμος Κανέλλος μιλάει για τα μυστικά της επιτυχίας των "κυανολεύκων"

Μιλώντας για τον αγώνα με τον Φοίνικα Σύρου αλλά και για τις τρεις νίκες που έχει πετύχει η ομάδα του ο Γεράσιμος Κανέλλος επισήμανε:


Θα το χαρακτήριζα ιδανικό ξεκίνημα. Πετύχαμε τρεις νίκες σε ισάριθμούς αγώνες χωρίς να έχουμε χάσει σετ απέναντι σε καλούς αντιπάλους. Η ομάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι γίνεται ολοένα και καλύτερη.




Έχουμε αρχίσει να δένουμε σαν ομάδα και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που λειτουργούμε. Όταν κάποιος από την ομάδα δε βρίσκεται σε καλή ημέρα φροντίζουμε όλοι να τον καλύψουμε και να τον βοηθήσουμε να ανακάμψει. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Θα έλεγα φανταστικό. Συνεργαζόμαστε όλοι πολύ καλά και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Βλέπουμε πρόσωπα χαρούμενα με όρεξη για δουλειά. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει δείξει μέχρι στιγμής μόνο το 50% από αυτό που μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο“.



Για την πρόσφατη νίκη επί του Φοίνικα Σύρου και το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία ο 22χρονος κεντρικός, πρόσθεσε:




Νομίζω ότι δε συναντήσαμε καμία δυσκολία γιατί από τη πρώτη στιγμή μέχρι και το τέλος του αγώνα ακολουθήσαμε πιστά την τακτική του προπονητή μας. Είχαμε αδιαπέραστο μπλοκ και πολύ καλά ποσοστά στην επίθεση. Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Βέβαια και ο Φοίνικας δεν έχει δέσει ακόμα σαν ομάδα γιατί οι ξένοι του καθυστέρησαν να ενσωματωθούν στην ομάδα οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε πως θα εμφανιστεί στη συνέχεια.




Ακολουθεί ένα παιχνίδι εκτός έδρας με τη Λαμία και θέλουμε να το κερδίσουμε. Όταν ακολουθούμε την τακτική του προπονητή μας όλα τα παιχνίδια γίνονται εύκολα. Γνωρίζουμε ότι η Λαμία ηττήθηκε από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Όλα τα παιχνίδια χρειάζονται προσοχή.




Στο φετινό πρωτάθλημα δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. Μπορεί να χάσεις και από την τελευταία ομάδα εάν υποτιμήσεις τον αντίπαλο. Ήδη βρισκόμαστε στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και είδαμε πολλές εκπλήξεις. Σίγουρα το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πιο ενδιαφέρον και πιο ανταγωνιστικό και ελπίζω αυτό να προσελκύσει και το ενδιαφέρον του κόσμου”.



Για τον κόσμο του Ηρακλή που έδειξε από την αρχή ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, ο παίκτης του Ηρακλή, είπε:




Το έχω πει και θα το ξαναπώ. Με τον κόσμο στο πλευρό μας δεν χάνουμε εντός έδρας. Βλέπουμε ότι υπάρχει από το κόσμο η διάθεση να στηρίξει την ομάδα και αυτό μας κάνει να προσπαθούμε περισσότερο για να τους ευχαριστήσουμε”.



Για τους στόχους της ομάδας τη φετινή σεζόν ο διεθνής κεντρικός των κυανόλευκων είπε:




<εμ>
Ο πρώτος στόχος είναι να επιστρέψει η ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να επαναληφθεί αυτό που έγινε πέρυσι που η ομάδα βγήκε τέταρτη στο πρωτάθλημα. Θα διεκδικήσουμε και το πρωτάθλημα και το κύπελλο”.




Ταλαιπωρία στην επιστροφή



Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Αθήνα η αποστολή του Ηρακλή θα φθάσει με καθυστέρηση στη Θεσσαλονίκη, στην επιστροφή της από τη Σύρο, όπου είχε δώσει το Σάββατο (24/10) το παιχνίδι με τον τοπικό Φοίνικα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ