ΒΟΛΕΪ

Καλμαζίδης: “Η ήττα από τον ΠΑΟΚ μας πεισμώνει”

INTIME SPORTS

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Καλμαζίδης ενόψει της αναμέτρησης την Τετάρτη (1/2, 19.00) με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ .

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Καλμαζίδης χαρακτήρισε την αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τους “16” του Challenge Cup την Τετάρτη (1/2, 19.00) ως τη δυσκολότερη που θα δώσει η ομάδα του.

Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα-έκπληξη από τον ΠΑΟΚ το περασμένο Σάββατο (28/1).

Ο κ.Καλμαζίδης δήλωσε σχετικά ενόψει του αγώνα με τη Μακάμπι στο κλειστό του Ρέντη: “Έ χουμε μπροστά μας το δυσκολότερο, έως τώρα, παιχνίδι μας για το Challenge Cup. Δεν είναι μόνο η δυναμικότητα της Μακάμπι Τελ Αβίβ αλλά και τα δικά μας προβλήματα τραυματισμών με τα οποία βέβαια, έχουμε μάθει να συνυπάρχουμε. Το τελευταίο ατυχές αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ μας πεισμώνει πολύ και θα παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να διεκδικήσουμε τη νίκη“.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ζοάρ Μπαρ Νέτζερ υποστήριξε πως ” ο Ολυμπιακός διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα. Ως γηπεδούχος θα έχει πίεση και άγχος για τη νίκη στον πρώτο μεταξύ μας αγώνα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες νίκης που έχουμε“.

Ο Ντίμα Φιλίποβ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και πρόγραμμα αποθεραπείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ