Κάλεσμα στον κόσμο της Αλεξανδρούπολης από τον Εθνικό

Η διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με ανακοίνωσή της καλεί τον κόσμο της πόλης να βρεθεί στο κλειστό "Μιχάλης Παρασκευόπουλος" για να ενισχύσει την ομάδα να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στη Νίκη Αιγινίου.
Την ήττα από τον Φοίνικα Σύρου θέλουν να αφήσουν πίσω τους στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
Ο Σάκης Μουστακίδης σίγουρα επιθυμεί η ομάδα του να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στη Νίκη Αιγινίου το ερχόμενο Σάββατο.
Έτσι, η διοίκηση της ομάδας ζήτησε για μία ακόμα φορά τη βοήθεια του κόσμου.
Οι φίλαθλοι της Αλεξανδρούπολης αποτελούν τον έβδομο παίκτη της ομάδας και ο Εθνικός θέλει να τους έχει στο πλευρό του στο ματς με την Νίκη Αιγινίου. Η διοίκηση της ομάδας απεύθυνε κάλεσμα ώστε να γεμίσει το κλειστό “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: “Ο Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Τ.Α.Α. Βόλλεϋ) καλεί όλο τον κόσμο της Αλεξανδρούπολης να χειροκροτήσει την ομάδα μας στον εντός έδρας αγώνα, με την Νίκη Αιγινίου που θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».
Περιμένουμε όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης να δώσει βροντερό παρόν για ακόμη μια φορά!”