Κακοκαιρία Erminio: Αναβλήθηκε το Πανιώνιος Betsson – ΑΕΚ για τα προημιτελικά της Volley League γυναικών

Ο Πανιώνιος Betsson ανακοίνωσε πως το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ για τα προημιτελικά της Volley League γυναικών αναβλήθηκε εξαιτίας της κακοκαιρίας Erminio.
Η κακοκαιρία Erminio που έχει πλήξει από το πρωί της Τετάρτης (01/04) την Αττική οδήγησε στην αναβολή και το Πανιώνιος Betsson – ΑΕΚ μετά το Περιστέρι Betsson – Άρης Betsson.
Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης (01/04, 20:00), με τη νικήτρια ομάδα να συνέχιζε στα ημιτελικά της Volley League γυναικών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας από τη Νέα Σμύρνη, το σπουδαίο ματς ορίστηκε για την ίδια ώρα (20:00) την Πέμπτη (02/04).
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πανιωνίου Betsson
“Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας πως η σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ αναβάλλεται λόγω της κακοκαιρίας. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη (02/04) στις 20:00.
Οι φίλαθλοι που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο θα μπορούν να προσέλθουν με αυτό στο γήπεδο. Τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν αύριο (Πέμπτη 02/04) κανονικά πριν την έναρξη της αναμέτρησης και μέχρι εξαντλήσεως των εισιτηρίων”.