ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ιντάλγκο για Βεζένκοβ: "Συγχαρητήρια αδερφέ, θα λείψεις πολύ από τους φίλους του Ολυμπιακού"

Ο Σάσα Βεζένκοβ στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ζάλγκιρις
Ο Σάσα Βεζένκοβ στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ζάλγκιρις EUROKINISSI

Η αποχώρηση του Σάσα Βεζένκοβ από τον μπασκετικό Ολυμπιακό άφησε ένα μεγάλο κενό σε όλο τον ερυθρόλευκο οργανισμό, με τον κορυφαίο ακραίο της περυσινής Volley League, Σαλβατόρε Ιντάλγκο, να τον αποχαιρετάει με αποθεωτικό μήνυμα.

Ο Σάσα Βεζένκοβ είπε το "ναι" στην σπουδαία πρόταση που δέχτηκε από τους Σακραμέντο Κινγκς για να ανοίξει τα φτερά του και να πετάξει προς την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και ο Ολυμπιακός έχασε έναν παίκτη που μπορούσε να τον χάσει μόνο από το NBA μετά από μία εξαιρετική συνεργασία που είχαν οι δύο πλευρές τα τελευταία χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η απώλεια του Βούλγαρου διεθνούς φόργουορντ και MVP της περυσινής Euroleague άφησε φυσικά ένα μεγάλο κενό σε όλη την ερυθρόλευκη οικογένεια και αυτό μπορεί να το αντιληφθεί κάποιος από την "αντίδραση" του Σαλβατόρε Ιντάλγκο, με τον κορυφαίο ακραίο της περυσινής Volley League να του δίνει συγχαρητήρια για την τεράστια πρόκληση που δέχτηκε να αντιμετωπίσει.

Ιντάλγκο για Βεζένκοβ: "Συγχαρητήρια αδερφέ, θα λείψεις πολύ από τους φίλους του Ολυμπιακού"
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΑΛΒΑΔΟΡ ΙΝΤΑΛΓΚΟ ΣΤΟ INSTAGRAM

"Συγχαρητήρια αδερφέ, σε περιμένει μια μεγάλη πρόκληση. Θα λείψεις πολύ στους οπαδούς του Ολυμπιακού, τα λέμε σύντομα", σχολίασε χαρακτηριστικά ο Κουβανός ακραίος των ερυθρολεύκων, μέσω Instastory.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΕΖΕΝΚΟΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ