CHALLENGE CUP

Ιντάλγκο: "Δεν το πιστεύω, έριξαν δακρυγόνα, φριχτός ο πόνος στα μάτια μου"

Ιντάλγκο: "Δεν το πιστεύω, έριξαν δακρυγόνα, φριχτός ο πόνος στα μάτια μου"

Ο Σαλβαντόρ Ιντάλγκο δεν έκρυψε την οργή του για τη χρήση δακρυγόνων έξω από το κλειστό του Αγίου Θωμά που οδήγησαν στην εκκένωση του γηπέδου ενόψει του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, κάνοντας λόγο για πόλεμο και όχι αθλητισμό.

Ο δεύτερος ημιτελικός του Challenge Cup ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό ήταν προγραμματισμένος να αρχίσει το απόγευμα της Τετάρτης, στις 19:00, όμως η χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία για να αποτρέψει την είσοδο σε οπαδούς του Παναθηναϊκού (προσπάθησαν να εισέλθουν στο κλειστό δίχως εισιτήριο) δημιούργησε αποπνικτική ατμόσφαιρα, και ώθησε τους αρμόδιους να πάρουν την απόφαση για εκκένωση του γηπέδου για να διεξαχθεί το ματς.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το πόσο άσχημη είναι η κατάσταση στο κλειστό του Αμαρουσίου αποτυπώθηκε μάλιστα μέσα από τα όσα έγραψε ο Σαλβαντόρ Ιντάλγκο μέσα από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κάτι λάθος συμβαίνει εδώ. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήμασταν στο γήπεδο όταν πέταξαν εκτός δακρυγόνα. Τα μάτια μου, τα μάτια μας. Δεν μπορούμε καλά καλά να δούμε.

Στα πρώτα 10-15 λεπτά ήταν φρικτός ο πόνος που είχα στα μάτια μου. Ο Θεός να ευλογεί τους παίκτες βόλεϊ του Ολυμπιακού. Αυτό είναι άθλημα, όχι πόλεμος", σχολίασε ο 37χρονος Κουβανός ακραίος των ερυθρολεύκων.

TAGS CHALLENGE CUP ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ