ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

Η διαιτητής βόλεϊ που λύγισε στην ενός λεπτού σιγή: "Από τις πιο δύσκολες στιγμές μου"

Η διαιτητής βόλεϊ που λύγισε στην ενός λεπτού σιγή: "Από τις πιο δύσκολες στιγμές μου"

Η διαιτητής, Ελένη Δανιηλίδου, που δάκρυσε κατά τη διάρκεια του ενός λεπτού σιγής για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών πριν από την αναμέτρηση του Πήγασου με την Κηφισιά μίλησε στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή "Κόσμος των Σπορ".

Η διαιτητής του αγώνα Πήγασος - Κηφισιά, Ελένη Δανιηλίδου, δάκρυσε κατά τη διάρκεια του ενός λεπτού σιγής για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών.

Η ίδια μίλησε στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή "Κόσμος των Σπορ", όπου τόνισε πως ήταν από τις δύσκολες στιγμές της καριέρας της: "Από τις πιο δύσκολες στιγμές, ειδικά όταν μιλάμε για απώλειες νέων ανθρώπων. Όταν ξεφεύγουμε από τη φάση του εγώ, όταν αποκτάς παιδιά, βλέπεις πως είναι να χάνεις παιδί. Όταν μπαίνεις στη θέση των γονιών που έχουν χάσει το παιδί τους είναι μεγάλος ο πόνος.

Και μόνο η ιδέα να χαθεί ένας νέος άνθρωπος. Δεν μειώνω την απώλεια μεγαλύτερων ανθρώπων, σκέψου να χάσεις το παιδί σου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος και τόσο πολλοί νέοι άνθρωποι να φύγουν τόσο άδικα.

Να ρίχνεις ο ένας την ευθύνη στον άλλον και να φτάνουμε στην κορυφή του παγόβουνου. Γιατί να έχει γίνει αυτό; Γιατί δεν έχουν πει ότι αυτό είναι στραβό; Γιατί έκλεισα τα μάτια; Είναι πολλά. Πολύ μεγάλη ψυχολογική φόρτιση, όταν μιλάς για νέους ανθρώπους. Έτυχε και με πιάσατε" δήλωσε μεταξύ άλλων.

TAGS ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡΕΝΩΝ VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ