ΒΟΛΕΪ

H Κατερίνα Γιώτα και τα φίδια

H Κατερίνα Γιώτα και τα φίδια

Η "Ελληνίδα Barbie" φόρεσε το μαγιό της και έκανε την υπέρβαση φωτογραφιζόμενη παρέα με έναν Βόα κι έναν Βασιλικό Πύθωνα, για την κάμερα του Κουρκούτι.

Η αρχηγός του Ηρακλή Κηφισιάς και μέλος της Εθνικής μας Ομάδας, Κατερίνα Γιώτα, είχε την διάθεση να πραγματοποιήσει κάτι "τρελό" για τα πρότυπα των περισσοτέρων.

Ήταν αρχές Αυγούστου και σύμφωνα με την ΕΜΥ, η θερμοκρασία θα έφτανε στο κέντρο της πόλης τους 40 βαθμούς υπό σκιάν. Το πλάνο ήταν να βρεθούμε στο Reptilia Nostra στους Αμπελόκηπους και να διαλέξουμε μαζί τα ζώα που θα ταίριαζαν με τις ανάγκες μας.

Σκορπιοί, ταραντούλες και μπλε δηλητηριώδεις βάτραχοι δεν ενθουσίασαν την Κατερίνα και καταλήξαμε στην "πιο mainstream" λύση ενός Βόα βάρους 10 κιλών (ονόματι Μπρούνο) και ενός μικρότερου Βασιλικού Πύθωνα.

Με τη βοήθεια του Νίκου (από το κατάστημα), φορτώσαμε τα ζωντανά και κινήσαμε για το Άλσος Ιλισίων στου Ζωγράφου όπου και θα πραγματοποιούσαμε την φωτογράφιση. Η ευχάριστη έκπληξη ήταν ότι το Άλσος ήταν ιδιαιτέρως δροσερό και μας διευκόλυνε στο έργο μας, ενώ τόσο τα φίδια όσο και η Κατερίνα ήταν πλήρως συνεργάσιμα.

Η -Ελληνίδα από πατέρα, Ρωσίδα από μητέρα- αθλήτρια προσαρμόστηκε εύκολα στις απαιτήσεις και μετά το αρχικό τρακ και το διάστημα που χρειάστηκε για να εξοικειωθεί με τα ζώα, η συνέχεια (όπως μπορείτε να δείτε) ήταν τέλεια!

H Κατερίνα Γιώτα και τα φίδια
H Κατερίνα Γιώτα και τα φίδια
H Κατερίνα Γιώτα και τα φίδια
H Κατερίνα Γιώτα και τα φίδια
H Κατερίνα Γιώτα και τα φίδια
H Κατερίνα Γιώτα και τα φίδια

Δείτε και τις 40 (!) φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση εδώ

Ευχαριστούμε το Reptilia Nostra (τηλ 210-7779636), τον Μαρίνο, τον Νίκο και τα άλλα παιδιά που μας εξυπηρέτησαν άψογα σε ό,τι κι αν ζητήσαμε. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το εν λόγω κατάστημα έχει συνεργαστεί με το Next Top Model αλλά και το Blackout.

Ευχαριστούμε επίσης τη φίλη και συμπαίκτριά της στην Εθνική, Εύα Χαντάβα, που είχε την αρχική ιδέα, έστω και καταλάθος.

Τέλος, την Κατερίνα Γιώτα που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τα μοντέλα, εκτός ίσως από την ευκολία που αυτές έχουν στο να βρίσκουν παπούτσια στο νούμερό τους. Ήδη ψηφίστηκε 2η πιο όμορφη αθλήτρια στον χώρο, από τους αναγνώστες της ιστοσελίδας greekvolley.com!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ