ΒΟΛΕΪ

Γιορντάνοφ: "To 100% για τον Ολυμπιακό"

Γιορντάνοφ: "To 100% για τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ δηλώνει 100% έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό ώστε οι "ερυθρόλευκοι" να επιστρέψουν στην κορυφή του βόλεϊ.

Ο Γιορντάνοφ μίλησε στην εφημερίδα "Sportday" για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό μετά από τέσσερα χρόνια.

Tόνισε ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό ώστε να πετύχει τους στόχους με τους "ερυθρόλευκους".

" Αισθάνομαι πολύ καλά που θα αγωνιστώ και πάλι με τον Ολυμπιακό. Ελπίζω να ζήσω ξανά δυνατές στιγμές με την ομάδα μου. Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε πέρυσι να πετύχει κανέναν από τους στόχους του, και αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι είναι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Τα... μεγάλα αποτελέσματα έρχονται όταν οι παίκτες είναι δεμένοι μεταξύ τους και έχουν αναπτύξει καλές σχέσεις. Η καλή συνεργασία είναι το παν σε μια ομάδα", δήλωσε αρχικά.

Για το πόσο έχει αλλάξει ο ίδιος ως αθλητής: " Σίγουρα είμαι πιο έμπειρος. Δεν είμαι σε θέση να πω αν βελτιώθηκα ή όχι ως παίκτης, μια και αυτό είναι κάτι που θα το κρίνουν οι άλλοι. Τα πράγματα είναι πάντως διαφορετικά σε σχέση με την προηγούμενη θητεία μου στον Ολυμπιακό".

Για τον κόσμο τoυ Ολυμπιακού: " Τους ξέρω και με ξέρουν πολύ καλά. Από τότε είχαμε καλή σχέση. Δεν μπορώ να τους υποσχεθώ ότι ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει πρωτάθλημα και Κύπελλο. Αυτό που μπορώ, όμως, να κάνω, είναι να τους δώσω τον λόγο μου ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να ανέβει η ομάδα ξανά στην κορυφή".

Για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό: " Γνωρίζω πολύ καλά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες στο πρωτάθλημα. Θα ήταν, όμως, άδικο αν έπεφτε ο Παναθηναϊκός στην Α2. Είναι μια ιστορική ομάδα και είναι θετικό το γεγονός ότι κατάφερε έστω και την τελευταία στιγμή να παραμείνει στην κατηγορία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ