VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Φοίνικας - Ολυμπιακός 1-3: Τεράστιας σημασίας διπλό από τους ερυθρόλευκους στη Σύρο

Φοίνικας - Ολυμπιακός 1-3: Τεράστιας σημασίας διπλό από τους ερυθρόλευκους στη Σύρο
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός με τρομερή εμφάνιση επικράτησε 3-1 του Φοίνικα στη Σύρου και πήρε ένα καθαρό τρίποντο που μπορεί να παίξει μεγάλη σημασία στη μάχη του πρωταθλήματος.

Μεγάλης σημασίας τρίποντο πήρε ο Ολυμπιακός στη Σύρο αφού επικράτησε 3-0 σετ του Φοίνικα για την 6η αγωνιστική της β φάσης της Volley League των ανδρών.

Οι ερυθρόλευκοι με εξαίρεση ελάχιστα κενά διαστήματα στην απόδοσή τους ήταν ανώτερη και με τρομερή πίεση από το σερβίς κατάφεραν να φτάσουν σε μία μεγάλη νίκη.

Το ματς: Το πρώτο σετ ήταν βγαλμένο από τα όνειρα του Τζουλιάνι για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι τα έκαναν όλα τέλεια. Πίεσαν στο σερβίς τους, χάλασαν την υπόδοχη του Φοίνικα και την ίδια ώρα κράτησαν τη δική τους.

Όλα τα παραπάνω βοήθησαν τον Ολυμπιακό να χτίσει διαφορά από νωρίς αφού ο Στιβαχτής μπορούσε να μοιράζει όπως ήθελε το παιχνίδι, ενώ την ίδια ώρα το μπλοκ άμυνα των ερυθρόλευκων ήταν εξαιρετικό. Κάπως έτσι ήρθε απόλυτα φυσιολογικά το 25-16.

Στο δεύτερο σετ είχαμε μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες με τον Φοίνικα Σύρου να βελτιώνεται, αλλά τον Ολυμπιακό να έχει τις λύσεις στο τέλος. Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να προηγηθούν με τρεις (14-17), αλλά οι Συριανοί απάντησαν αμέσως φέρνοντας το σετ στα ίσα με επί μέρους 3-0.

Νέο 3-0 του Ολυμπιακού για το 19-22, όμως ξανά ο Φοίνικας έκανε το 22-22. Σε εκείνο το σημείο μίλησε όμως ο Πέριτς. Ο Σέρβος με μία τρομερά δύσκολη επίθεση και άσο, έφερε τον Ολυμπιακό σε θέση ισχύος με τον Μιγαήλοβιτς να κλείνει το σετ με 25-23

Στο τρίτο σετ είχαμε μάχη πόντο πόντο στη μεγαλύτερη διάρκειά του, ωστόσο αυτή τη φορά εκείνοι που χαμογέλασαν ήταν οι γηπεδούχοι. Ο Φοίνικας ΟΝΕΧ κατάφερε από το 21-21 και μετά να τρέξει επί μέρους 4-1 για να κατακτήσει το σετ με 25-22 και να μειώσει σε 2-1.

Στο τέταρτο σετ ο Φοίνικας μπήκε με το πόδι πατημένο στο γκάζι και προηγήθηκε με 5-0 και 9-3. Σε εκείνο το σημείο με τα σερβίς του Ανδρεάδη οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να μαζέψουν τη διαφορά και να πλησιάσουν στον πόντο (9-8).

Ο Φοίνικας αντέδρασε με δικό του 4-0 κατάφερε να προηγηθεί με 13-8, από εκεί και μετά όμως ο Ολυμπιακός πέτυχε μια τρομερή ανατροπή. Οι ερυθρόλευκοι στο υπόλοιπο του σετ έτρεξαν επί μέρους 17-6 για να φτάσουν στην κατάκτησή του με 25-19 και μαζί σε ένα σπουδαίο τρίποντο.

Φοίνικας - Ολυμπιακός 1-3

Τα σετ: 16-25, 23-25, 25-22, 19-25


TAGS VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ