ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ

Final Four Κυπέλλου Ανδρών: Πού θα δείτε τον τελικό Ολυμπιακός - Μίλων

Στιγμιότυπο από αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Μίλωνα για την Volley League | 11 Μαρτίου 2024
Στιγμιότυπο από αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Μίλωνα για την Volley League | 11 Μαρτίου 2024 EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός και ο Μίλωνας ήταν οι νικητές στους δύο ημιτελικούς του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος, που έλαβαν χώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας και θα αναμετρηθούν για το τρόπαιο. Πού θα δείτε τον μεγάλο τελικό.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ ανδρών άρχισε, με τον Ολυμπιακό και τον Μίλωνα να θριαμβεύουν στις μάχες των ημιτελικών και να δίνουν ραντεβού το βράδυ του Σαββάτου (30/03, 20:15, ΕΡΤ3) με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο.

Στον πρώτο χρονικά ημιτελικό της Παρασκευής, ο Μίλωνας έγραψε ιστορία αφού στην τρίτη του συμμετοχή σε Final Four Κυπέλλου ισοπέδωσε με 3-1 σετ τον Παναθηναϊκό και προκρίθηκε για πρώτη φορά στον τελικό της διοργάνωσης.

Στον αγώνα που ακολούθησε, ο Ολυμπιακός έχασε το πρώτο σετ από τον ΠΑΟΚ αλλά στα τρία επόμενα ήταν καταιγιστικός και επιβλήθηκε και εκείνος με 3-1 σετ, για να πάρει μία άτυπη ρεβάνς από την ήττα του στον περυσινό τελικό από τον Δικέφαλο και να κλείσει θέση για τον μεγάλο τελικό.

Σημειώνεται πως Ολυμπιακός και Μίλωνας γνωρίζονται άριστα αφού αναμετρήθηκαν και στα ημιτελικά της Volley League Ανδρών, όπου οι ερυθρόλευκοι χρειάστηκαν πέντε ματς για να υποτάξουν τον αντίπαλό τους, με συνολικό σκορ 3-2.

Αν οι οι Πειραιώτες κατακτήσουν το τρόπαιο, αυτό θα είναι το 17ο στην ιστορία τους στο θεσμό και πρώτο μετά από το 2017, με τον Μίλωνα να έχει στόχο το πρώτο του τρόπαιο.

Το αναλυτικό πρόγραμμα

  • Ολυμπιακός - Μίλων (20:15, ΕΡΤ3)
TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ