ΒΟΛΕΪ

“Φευγάτος” ο Λόσον

INTIME SPORTS

Παρελθόν από την ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ αποτελεί ο 25χρονος ακραίος Μπράντλεϊ Λόσον που έφυγε με δική του απόφαση. Ο "δικέφαλος του βορρά" θα προσφύγει στην παγκόσμια ομοσπονδία.

Στα κρύα του λουτρού άφησε ο Μπράνλεϊ Λόσον τον ΠΑΟΚ, αναστατώνοντας την ομάδα πριν από το πρώτο σερβίς στη Volleyleague το Σάββατο (25/10, 17.30) και το ντέρμπι με τον Φοίνικα Σύρου.

Ο 25χρονος Αμερικανός επικαλέστηκε προσωπικό πρόβλημα και ζήτησε να φύγει από την ομάδα την Τρίτη (21/10). Παρά τις προσπάθειες του Γιάννη Καλμαζίδη και των ανθρώπων του ΠΑΟΚ ο Χαβανέζος ακραίος ήταν αμετάπειστος.

Ο “δικέφαλος του βορρά” είχε καλύψει όλες τις υποχρεώσεις του προς τον παίκτη. Πλέον αναζητείται ο αντικαταστάτης του, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να καταφύγει στην παγκόσμια ομοσπονδία (FIVB).

Διαβάστε αναλυτικά:

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την οικειοθελή αποχώρηση του Αμερικανού διεθνή αθλητή Bradley Lawson και επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα προς πάσα κατεύθυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ