ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ευρωπαϊκά Κύπελλα βόλεϊ: Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν πόντο κόντρα στον Παναθηναϊκό
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν πόντο κόντρα στον Παναθηναϊκό EUROKINISSI SPORTS

Έγιναν γνωστοί οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, του Φοίνικα Σύρου, του ΑΟ Θήρας και της Θέτιδας Βούλας στα ευρωπαϊκά κύπελλα βόλεϊ σε άνδρες και γυναίκες.

Πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις για τα ευρωπαϊκά κύπελλα βόλεϊ σε άνδρες και γυναίκες με τις ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν να μαθαίνουν αντιπάλους. Η ομάδα ανδρών του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει την Μπρτσκο Βοσνίας στα προκριματικά του Champions League. Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον νικητή Γκρατς Αυστρίας-Κομάρνο Σλοβακίας και στην τελευταία φάση τον νικητή του Λας Πάλμας-Πάζαρτζικ/Πολόνια-Σολιγκόρσκ Λευκορωσίας.

Η ομάδα γυναικών του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει την Αστερίξ Βελγίου, ενώ στη συνέχεια αν περάσει την Μισνκ Λευκορωσίας. Εάν προκριθεί τότε θα παίξει με τον νικητή του Μπρτσκο Βοσνίας-Ζοκ Σερβίας.

Στο CEV Cup ανδρών ο Φοίνικας Σύρου θα παίξει κόντρα σε Μπούντβα ή Μλαντόστ και αν περάσει τη Λουβέν Βελγίου. Στις γυναίκες ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του Champions League (3-4) Ολυμπιακός - Αστερίξ, ενώ ο ΑΟ Θήρας με την Ούγκεντεμ Βελγίου.

Στο Challenge Cup των ανδρων ο ΠΑΟΚ θα βρει απέναντι του τη Μίντελφαρντ απ' τη Δανία και ο Παναθηναϊκός τον νικητή του Πάρνου - Μακάμπι Τελ Αβίβ. Στις γυναίκες η Θέτιδα Βούλας θα παίξει κόντρα στην Μπρατισλάβα Σλοβακίας και ο Παναθηναϊκός με το νικητή του Σάουφχάουζεν - Οστράβα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ