ΒΟΛΕΪ

Εθνική βόλει: Οι κλήσεις σε άνδρες και γυναίκες

Μπάλα βόλει
Μπάλα βόλει EUROKINISSI

Σε Λάρισα και Βραχάτι θα ξεκινήσουν προετοιμασία οι Εθνικές ομάδες βόλει γυναικών και ανδρών αντίστοιχα, εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με τους ομοσπονδιακούς προπονητές να ανακοινώνουν τα ονόματα των αθλητών που θα λάβουν μέρος.

Στις 20 Απριλίου ξεκινούν την προετοιμασία τους οι Εθνικές ομάδες βόλει ανδρών και γυναικών εν όψει της συμμετοχής τους στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα γίνουν τον Μάϊο.

Η ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, κάλεσε τους εξής αθλητές σε προετοιμασία που θα ξεκινήσει στο Βραχάτι στις 20 Απριλίου έπειτα από τα απαραίτητα covid τεστ. Η Εθνική Ανδρών συμμετέχει στον 6ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος όπου θα αντιμετωπίσει τη Γεωργία, το Μαυροβούνιο και το Αζερμπαϊτζάν σε τουρνουά που θα γίνει στην Τιφλίδα της Γεωργίας το διάστημα 7-9 Μαΐου και στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου από 14 έως 16 Μαΐου.

Οι κλήσεις της Εθνικής Ανδρών:

Πασαδόροι: Κωνσταντίνος Στιβαχτής (Ολυμπιακός), Σταύρος Κασαμπαλής (Κηφισιά)

Ακραίοι: Ραφαήλ Κουμεντάκης (ΠΑΟΚ), Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκός), Αθανάσιος Πρωτοψάλτης (Φοίνικας Σύρου), Φροίξος Κωτσάκης (Κηφισιά), Κυριάκος Σπυριούνης (Κηφισιά)

Κεντρικοί: Γεώργιος Πετρέας (Πουατιέ, Γαλλία), Θεόδωρος Βουλκίδης (Ολυμπιακός), Νικόλαος Παπαγγελόπουλος (Φοίνικας Σύρου), Γεώργιος Παπαλεξίου (ΠΑΟΚ)

Διαγώνιοι: Νικόλαος Ζουπάνι (Κηφισιά), Αλέξανδρος Ράπτης (Παναθηναϊκός), Νικόλαος Μήλης (Φοίνικας Σύρου)

Λίμπερο: Μενέλαος Κοκκινάκης (ΠΑΟΚ), Δημήτριος Ζήσης (Ολυμπιακός)

Από την άλλη, την ίδια ημέρα (20 Απριλίου) ξεκινά στη Λάρισα η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών, με τον ομοσπονδιακό προπονητή Γκιγιέρμο Ναράνχο να καλεί τις παρακάτω αθλήτριες. Η Εθνική Γυναικών, συμμετέχει στον 3ο από τους 6 προκριματικούς ομίλους με αντιπάλους την Ισπανία, την Νορβηγία και την Αυστρία. Το πρώτο τουρνουά θα γίνει στη Λάρισα το διάστημα 7-9 Μαΐου και το δεύτερο στην Αυστρία το τριήμερο 13-15 Μαΐου.

Οι κλήσεις της Εθνικής Γυναικών:

Πασαδόροι: Στέλλα Χριστοδούλου (Αϊντίν, Τουρκία), Όλγα Βεργίδου (ΠΑΟΚ), Παναγιώτα Ξανθοπούλου (Ολυμπιακός)

Ακραίες: Σοφία Κοσμά (Σαφχάουζεν, Ελβετία), Ασημίνα Νικολογιάννη (Μαρκόπουλο), Όλγα Στράντζαλη (Κέμικ Πολίτσε, Πολωνία), Κωνσταντίνα Βλαχάκη (ΑΟ Θήρας), Αθανασία Τοτσίδου (Ολυμπιακός), Ευαγγελία Χαντάβα (Παναθηναϊκός)

Διαγώνιες: Ανθή Βασιλαντωνάκη (Αϊντίν, Τουρκία), Μάρθα Ανθούλη (Άρης)

Κεντρικές: Γεωργία Λαμπρούση (Μιλούζ, Γαλλία), Άννα Καλαντάτζε (ΠΑΟΚ), Κατερίνα Γιώτα (Βάσας, Ουγγαρία), Ιωάννα Πολυνοπούλου (ΠΑΟΚ), Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου (ΑΟ Θήρας)

Λίμπερο: Μαριαλένα Αρτακιανού (ΑΟ Θήρας), Παναγιώτα Ρόγκα (Άρης)

Photo credits:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ