ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστροφή Ζουπάνι στον Ολυμπιακό

Ο Νίκος Ζουπάνι με την φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Νίκος Ζουπάνι με την φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Την απόκτηση του Νίκου Ζουπάνι για τα επόμενα τρία χρόνια ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός με τον Έλληνα διεθνή να επιστρέφει στον Πειραιά αυτή τη φορά ως κεντρικός. 

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επιστροφή του Νίκου Ζουπάνι στην ομάδα βόλει ανδρών. Ο Ζουπάνι επιστέφει στον Πειραιά μετά από τρία χρόνια μετά το πέρασμά του από Γαλλία και Κηφισιά. Αυτή τη φορά ο Έλληνας διαγώνιος θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό από άλλη θέση μιας και θα αγωνιστεί ως κεντρικός μαζί με τους Ανδρεάδη, Παγένκ και Χαραλαμπίδη.

Πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να βοηθήσει και στη θέση του κεντρικού αλλά και σε αυτή του διαγώνιου και έτσι ο Δημήτρης Καζάζης θα έχει ένα πολύτιμο εργαλείο στο ρόστερ του που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει σε παραπάνω από μία θέσεις.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκο Ζουπάνι. Ο Έλληνας διεθνής (ημ. γέννησης 18/3/1989) που θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ως κεντρικός υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και επιστρέφει στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου μας.

Μετά την έναρξη της συνεργασίας ο Νίκος Ζουπάνι δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ολυμπιακό! Σε αυτήν την ομάδα έχω κατακτήσει τους περισσότερους τίτλους και φυσικά θα δώσω το 100% μου για να κατακτήσουμε άλλους τόσους. Ευχαριστώ τον προπονητή και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Είναι πρόκληση για εμένα η καινούρια θέση, όμως νιώθω έτοιμος να ανταπεξέλθω και να προσφέρω τα μέγιστα για την καινούρια χρονιά".

Το ρόστερ του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2021-22

Πασαδόροι: Κώστας Στιβαχτής, Σταύρος Κασαμπαλής

Διαγώνιοι: Έρμανς Έγκλεσκαλνς (Λετονία), Ηρακλής Παπαδόπουλος

Ακραίοι: Νίκολας Μιγιαΐλοβιτς (Σερβία), Ανέστης Δαλακούρας, Δημήτρης Εφραιμίδης

Κεντρικοί: Ανδρέας Ανδρεάδης, Νίκος Ζουπάνι, Δημήτρης Χαραλαμπίδης, Άλεν Παγένκ (Σλοβενία)

Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης, Δημήτρης Τζιάβρας

Προπονητής: Δημήτρης Καζάζης

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ