BΟΛΕΪ SUPER CUP

Επεισόδιο Ανδρεάδη-Μηνούδη

Επεισόδιο Ανδρεάδη-Μηνούδη
INTIME SPORTS

Σχολεία της Σαντορίνης επισκέφθηκαν το πρωί της Παρασκευής οι παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, σκορπώντας χαρά σε πολλά παιδιά. Δυστυχώς όμως η επίσκεψη αυτή αμαυρώθηκε από φραστικό επεισόδιο που είχαν στο λεωφορείο της επιστροφής οι Ανδρέας Ανδρεάδης και Βασίλης Μηνούδης.

Καθώς το λεωφορείο επέστρεφε στο ξενοδοχείο, πέρασε και από το κλειστό γυμναστήριο της Σαντορίνης για να παραλάβει και την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο Μηνούδης πείραξε το φροντιστή των "ερυθρολεύκων", λέγοντάς του κάποιες κουβέντες, τις οποίες παρεξήγησε ο Ανδρεάδης και επενέβη.

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού απάντησε στον ακραίο των "πρασίνων", ο οποίος το συνέχισε και κατέληξαν σε έντονο φραστικό επεισόδιο. Ωστόσο, με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, τα πνεύματα ηρέμησαν και πλέον το επεισόδιο θεωρείται λήξαν, αφού πρόκειται για δύο παίκτες που γνωρίζονται καλά, τόσο από την κοινή τους θητεία στον Παναθηναϊκό, όσο και από την Εθνική ομάδα.

Μάλιστα εκ μέρους των παικτών, ως πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ, ο Σάκης Ψάρρας ζήτησε συγγνώμη από τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατώρο.

TAGS BΟΛΕΪ SUPER CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ