ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Επεισόδια στον Ρέντη: Ψάχνουν την πυρίτιδα στους προσαχθέντες

Στιγμιότυπο
Στιγμιότυπο INTIME NEWS

Ευρήματα πυρίτιδας αναζητούν οι Αρχές στους προσαχθέντες, για τον εντοπισμό του δράστη που προκάλεσε τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού, στον Ρέντη.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της επίθεσης με ναυτική φωτοβολίδα κατά του 31χρονου αστυνομικού, που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια επεισοδίων με χούλιγκαν έξω από το κλειστό γυμναστήριο της Νίκαιας “Μελίνα Μερκούρη”, όπου διεξαγόταν αγώνας βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.

Έως τώρα, η διαδικασία λήψης αποτυπωμάτων DNA και διασταύρωσης στοιχείων αν έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, έχει ολοκληρωθεί για πάνω από 200 προσαγόμενους, οι οποίοι έχουν αποχωρήσει από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, όπως αναφέρει το NEWS24/7.

Σημειώνεται πως η ίδια διαδικασία ακολουθείται για όλους.

Αν για κάποιους προκύψουν ευρήματα πυρίτιδας, θα κρατηθούν μέχρι και τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Σε περίπτωση που εκκρεμούν αποφάσεις για κάποιους, όπως κι αν κάποιος αρνηθεί να δώσει DNA, τότε θα ενημερώνεται ο Εισαγγελέας και θα κινούνται οι Αρχές ανάλογα με το πρόσταγμά του.

Έως τώρα πάντως, όσοι έχουν ελεγχθεί έχουν συμφωνήσει και έχουν υπογράψει να δώσουν γενετικό υλικό.

ΠΗΓΗ: news247.gr

TAGS ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ LEAGUE CUP ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ