ΒΟΛΕΪ

Ελλάδα - Πορτογαλία 1-3: Έσβησε για την Εθνική Ανδρών το όνειρο της πρόκρισης στους 16 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Ελλάδα - Πορτογαλία 1-3: Έσβησε για την Εθνική Ανδρών το όνειρο της πρόκρισης στους 16 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Για δύο αποτελέσματα πήγαινε η Εθνική Ανδρών, στο τέλος όμως ηττήθηκε από την Πορτογαλία (1-3) και δεν πήρε το εισιτήριο για την φάση των 16 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Χρειαζόταν νίκη με 3-0 ή 3-1, έχασε το πρώτο σετ, κέρδισε το δεύτερο και άρχισε να ελπίζει, όμως η Ελλάδα έχασε με 20-25 το τρίτο και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Βόλεϊ Ανδρών πριν ηττηθεί με 1-3 από την Πορτογαλία.

Οι Ίβηρες, αντιθέτως, συνεχίζουν στη διοργάνωση καθώς τερμάτισαν στην τέταρτη θέση του ομίλου πίσω από την Πολωνία, την Σερβία και την Ουκρανία. Έπαιξαν με πείσμα, είχαν τον Φερέιρα σε σπουδαία βραδιά, αντέδρασαν με υπομονή στο τρίτο σετ και έστειλαν την Ελλάδα πίσω στη βάση της, με πέντε ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, αλλά και με καλές εμφανίσεις απέναντι στην Πολωνία και στη Σερβία που φυσικά δεν έφταναν.

Παρά το γεγονός ότι στο 1-2 είχε αποκλειστεί, η Ελλάδα πάλεψε στο τέταρτο σετ. Προηγήθηκε με τέσσερις (19-15), εκεί δέχθηκε όμως ένα σερί οκτώ πόντων από τους Πορτογάλους και εκτός από την πρόκριση, έχασε και τον αγώνα με 1-3.

ΤΑ ΣΕΤ: 22-25, 26-24, 20-25, 22-25

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ