Στο νοσοκομείο η Πέννυ Ρόγκα: Ευχαριστήριο του Παναθηναϊκού στον Γιάννη Βρούτση για την άμεση βοήθειά του

Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ευχαρίστησε τον Γιάννη Βρούτση για την άμεση ιατρική βοήθεια που χρειάστηκε χθες (23/5) η Πέννυ Ρόγκα.
Ευχαριστήρια επιστολή προς τον αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Ιωάννη Βρούτση εξέδωσε η διοίκηση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.
Η Πέννυ Ρόγκα χρειάστηκε χθες άμεση ιατρική περίθαλψη και βοήθησε ο κ. Βρούτσης στην άμεση διακομιδή της από την Πάρο στη Σύρο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
“Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ευχαριστεί θερμά τον αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Ιωάννη Βρούτση.
Η αθλήτρια του Συλλόγου Πέννυ Ρόγκα χρειάστηκε χτες άμεσης ιατρικής περίθαλψης και καθοριστικό ρόλο έπαιξε και ο κ. Βρούτσης στην άμεση διακομιδή της από την Πάρο στη Σύρο.
Ο κ. Βρούτσης ενδιαφέρθηκε και μετέπειτα για την πορεία της υγείας της και συνέβαλλε στην καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση του περιστατικού”