Δωρεάν οι μαθητές στα εντός του Φοίνικα

Την καθιέρωση της μαθητικής κερκίδας στους εντός έδρας αγώνες του, αποφάσισε ο Φοίνικας Σύρου, θέλοντας να φέρει ακόμη πιο κοντά τη νεολαία του νησιού στην ομάδα.
Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε, γίνεται αναφορά και στα πρόσφατα επεισόδια στο γήπεδο του Μαρκόπουλου, στην αναμέτρηση της τοπικής ομάδας με τον Παναθηναϊκό για την Α1 γυναικών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φοίνικα:
” Ο αθλητισμός είναι γιορτή και από μία γιορτή δεν γίνεται να λείπουν τα παιδιά! Σ’ αυτό το πλαίσιο κινείται και ο Φοίνικας Σύρου, που θέλει κάθε εντός έδρας παιχνίδι του να είναι μια γιορτή, το ακριβώς αντίθετο δηλαδή από τις θλιβερές εικόνες που είδαμε στο παιχνίδι του πρωταθλήματος γυναικών στο Μαρκόπουλο, όπου μικρά παιδιά έκλαιγαν και έτρεχαν για να γλιτώσουν από την καταστρεπτική και δολοφονική μανία των χούλιγκαν.
Η ομάδα έχει αποδείξει σε κάθε παιχνίδι στη Σύρο ότι μία έδρα μπορεί να είναι “καυτή” χωρίς να συμβαίνει το παραμικρό. Έτσι λοιπόν φέτος ο σύλλογος καθιερώνει τη μαθητική εξέδρα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Τετάρτης (19:00) με αντίπαλο την ΕΑ Πατρών. Όλοι οι μαθητές ηλικίας έως 16 ετών θα μπορούν να εισέλθουν δωρεάν στο γήπεδο (πάνω εξέδρα), να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και να υποστηρίξουν την ομάδα μας!!!”