ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δ. Ανδρεόπουλος: "Ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει, θα διεκδικεί τίτλους κάθε χρόνο"

VOLLEY LEAGUE 2021-2022 /  -  (  / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE 2021-2022 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μετά το τέλος της αναμέτρησης και την κατάκτηση του πρωταθλήματος από το τριφύλλι στάθηκε στην επιστροφή των πράσινων στους τίτλους και το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό και τη νίκη με 3-1 που έδωσε και το πρωτάθλημα στο τριφύλλι στάθηκε στην επιστροή των πράσινων στους τίτλους ενώ σημείωσε πως η ομάδα έχει βάλει τις βάσεις και πλέον θα κυνηγήσει κάτι καλύτερο και στην Ευρώπη.

Ο Ανδρεόπουλος έδωσε συγχαρητήρια και στους 14 παίκτες που είχε όλη τη χρονιά στη διάθεση του καθώς άπαντες βοήθησαν όχι μόνο στο παιχνίδια αλλά και στις προπονήσεις.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Δεν θέλαμε να πάμε στο τελευταίο ματς θέλαμε να τελειώσουμε αυτή τη σειρά σήμερα, είχαμε πίεση μεγάλη, αν γυρίσω λίγο πίσω το μυαλό μου. Φέτος τραβήξαμε πάρα πολλά, ταξίδια, μετακινήσεις, τιμωρίες, τραυματισμοί. Ήταν μια χρονιά ποιο γεμάτη από γεμάτη, αυτοί οι 14 αθλητές δεν σταμάτησαν ούτε μέρα, ότι ήθελαν το πήραν.

Δεκατέσσερις ήταν φέτος καθώς αν δούμε τι προσέφεραν τα παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην προπόνηση θα δουν ότι μας έδιναν πάρα πολλά. Και στους 14 αθλητές αξίζουν συγχαρητήρια γιατί ήταν υπόδειγμα ομάδας".

"Τα τελευταία δύο χρόνια το έχουμε κάνει δύο φορές. Ο Παναθηναϊκός είναι ποια διεκδικητής των τίτλων. Θέλουμε να διακριθούμε και στην Ευρώπη. Έχουμε βάλει καλές βάσεις και οργανωτικές και έχουμε μια γερή αγωνιστική ομάδα που θα την διατηρήσουμε και θα την ενισχύσουμε.

Ο Παναθηναϊκός θα είναι πάντα διεκδικητής του πρωταθλήματος όπως ήταν και τα παλιά χρόνια, το δίνουμε σαν υπόσχεση στους φιλάθλους μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ