ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Challenge Cup: Ο Ολυμπιακός έτοιμος για το τρίτο ευρωπαϊκό βόλεϊ στο κατάμεστο ΣΕΦ

Challenge Cup: Ο Ολυμπιακός έτοιμος για το τρίτο ευρωπαϊκό βόλεϊ στο κατάμεστο ΣΕΦ
INTIME

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο κατάμεστο ΣΕΦ για τον δεύτερο τελικό του Challange Cup, έτοιμος να πανηγυρίσει το τρίτο ευρωπαϊκό του στο βόλεϊ ανδρών έπειτα από το 3-0 στο Ισραήλ.

Η ώρα της στέψης έφτασε για τον Ολυμπιακό. Το 3-0 στο Τελ Αβίβ δεν αφήνει πολλά περιθώρια αμφισβήτησης και ο δεύτερος τελικός με τη Μακάμπι για το Challenge Cup ανδρών στο ΣΕΦ το βράδυ (20:00, Cosmote Sport 8HD, live από το SPORT24) αναμένεται να προσφέρει στους Πειραιώτες το τρίτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας τους.

Οι παίκτες του Αλμπέρτο Τζουλιάνι είχαν επιβεβαιώσει την ανωτερότητα τους στο πρώτο παιχνίδι, στη Shlomo Group Arena μπροστά σε 3.500 θεατές. Εξάλλου, οι Πειραιώτες είχαν αποκλείσει ήδη το έτερο μεγάλο φαβορί για το τρόπαιο στα ημιτελικά, τον Παναθηναϊκό στον ελληνικό εμφύλιο.

Το 3-0 του πρώτου αγώνα σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει το τρόπαιο με νίκη, αλλά ακόμα και με ήττα με 2-3. Αν δε ηττηθεί με 0-3 ή με 1-3, τότε οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στο "χρυσό" σετ.

Σημαντικό ρόλο στο να εξελιχθεί θετικά η αναμέτρηση θα παίξει και η στήριξη που θα έχει ο Ολυμπιακός από τις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου, που για τις ανάγκες της βραδιάς μετατρέπεται σε γήπεδο βόλεϊ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ήδη οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν προπονήσεις στο παρκέ του ΣΕΦ από τη Δευτέρα για να συνηθίσουν τη νέα έδρα τους και το βράδυ θα περιμένουν χιλιάδες φιλάθλους για υποστήριξη, με το sold out να έχει ανακοινωθεί εδώ και μέρες.

Σε περίπτωση κατάκτησης του πολυπόθητου τροπαίου, ο Ολυμπιακός θα το τοποθετήσει δίπλα στο Κύπελλο Κυπελλούχων του 1996 και το Top Teams Cup του 2005.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHALLENGE CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ