CHALLENGE CUP

Challenge Cup: Ιστορικός αγώνας της Κηφισιάς στο Ζηρίνειο με τη Γαλατασαράι του Μιγαΐλοβιτς

Οι παίκτες της Κηφισιάς πανηγυρίζουν πόντο που πέτυχαν κόντρα στην Καλαμάτα για τη Volley League 2023-2024 | Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023
Οι παίκτες της Κηφισιάς πανηγυρίζουν πόντο που πέτυχαν κόντρα στην Καλαμάτα για τη Volley League 2023-2024 | Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ/INTIME SPORTS

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Κηφισιά θα δώσει ευρωπαϊκό αγώνα και θα υποδεχτεί στο Ζηρίνειο (22/11, 19.00) την Γαλατασαράι του Μιγαΐλοβιτς.

Το παρθενικό ταξίδι του Α.Ο.Π. Κηφισιάς στα Κύπελλα Ευρώπης και στο Challenge Cup έχει αφετηρία στο Ζηρίνειο την Τετάρτη (22/11, 19:00) με αντίπαλο την τουρκική Γαλατασαράι του Σέρβου Νικολά Μιγαΐλοβιτς.

Στόχος είναι η καλή εμφάνιση και η πρώτη ευρωπαϊκή νίκη απέναντι σε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί στην τουρκική λίγκα και θέλει να φτάσει ψηλά στην εφετινή διοργάνωση του Τσάλεντζ Καπ.

Ο προπονητής του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε: "Είμαστε χαρούμενοι που ήρθε η πρώτη ιστορική συμμετοχή μας στο Τσάλεντζ Καπ. Είμαστε αισιόδοξοι και προετοιμαζόμαστε για έναν αγώνα υψηλών απαιτήσεων. Ξέρουμε τη δυναμικότητα της Γαλατάσαραϊ η οποία είναι ένας ιστορικός σύλλογος.

Διαθέτει παίκτες μεγάλης ποιότητας οι οποίοι έχουμε παραστάσεις από τα κορυφαία πρωταθλήματα. Ο αγώνας στο Ζηρίνειο είναι μίας πρώτης τάξης ευκαιρία για τους φιλάθλους μας αλλά και τους φίλους το βόλεϊ να απολαύσουν ένα δυνατό παιχνίδι. Θέλουμε τους φιλάθλους δίπλα μας ώστε να μας δώσουν μεγαλύτερη ώθηση κατά τη διάρκεια του αγώνα".

Ο Σέρβος της Γαλατασαράι Νικολά Μιγαΐλοβιτς όπως πάντα ευδιάθετος και χαμογελαστός δήλωσε: "Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα. Όλοι γνωρίζουν ότι είναι το δεύτερο σπίτι μου και σκέφτομαι το μέλλον μου εδώ. Όσον αφορά στο παιχνίδι με την Κηφισιά πιστεύω ότι έχουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη και την πρόκριση.

Στους συμπαίκτες μου έχω πει ότι όσες φορές έχω αγωνιστεί στο Ζηρίνειο οι νίκες ήρθαν με κόπο και δυσκολία. Η Κηφισιά παίζει καλά, είμαστε φαβορί, αλλά θα πρέπει να το αποδείξουμε".

Κάνε follow το NEO Instagram του SPORT24

TAGS CHALLENGE CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ