CHALLENGE CUP

Challenge cup γυναικών: Δύο σετ θέλουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, ψάχνει την ανατροπή η ΑΕΚ

Challenge cup γυναικών: Δύο σετ θέλουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, ψάχνει την ανατροπή η ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αγωνίζονται στο Challenge Cup του βόλεϊ γυναικών με στόχο την πρόκριση στις 32 της διοργάνωσης.

Στο Τσβόλε βρίσκεται ο Παναθηναϊκός από το μεσημέρι της Τρίτης 17/10 για το δεύτερο παιχνίδι με την ολλανδική ομάδα για τους 64 τους Challenge Cup γυναικών.

Οι πράσινες στο πρώτο παιχνίδι την προηγούμενη εβδομάδα στο κλειστό του Μετς επικράτησαν με 3-1 σετ και χρειάζονται δύο σετ το βράδυ της Τετάρτης (18/10, 21.00) για να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η αθλήτρια του Παναθηναϊκού, Σέρινταν Άτκινσον δήλωσε: "Περιμένω ότι η Τσβόλε θα είναι πολύ ενεργητική στην έδρας της. Θα έχουν πολύ κόσμο και τη στήριξη των φιλάθλων τους αλλά τώρα γνωρίζουμε τον τρόπο παιχνιδιού τους. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για τον Παναθηναϊκό".

Στην Κύπρο για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Για το Game 2 της φάσης των «64» του CEV Women's Challenge Cup, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Κύπρο, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τρίτη 17 Οκτωβρίου και ώρα 20:00, την Ολυμπιάδα Νεάπολης.

Ο Δικέφαλος μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα στην Θεσσαλονίκη, πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης, και πλέον χρειάζεται μόλις δύο σετ προκειμένου να πάρει την πρόκριση.

Το σύνολο του Ντάρκο Ζάκοτς έχει μία απαιτητική εβδομάδα μπροστά του, καθώς μετά παιχνίδι, έχει να διαχειριστεί και το «ντέρμπι» της... πρεμιέρας της Volley League γυναικών κόντρα στον ΟΣΦΠ (21/10).

Απέναντί του, η Ολυμπιάδα Νεάπολης, η οποία δεν είχε υποχρεώσεις στο κυπριακό πρωτάθλημα, και θα αγωνιστεί προκειμένου να ανατρέψει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

Για το Game 2 απέναντι στην Ολυμπιάδα Νεάπολης, ο Ντάρκο Ζάκοτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr: "Δεν περιμένω μία εύκολη αναμέτρηση. Έχουμε εικόνα από τον αντίπαλο από το πρώτο παιχνίδι. Εμείς είμαστε μία ομάδα με δυνατό χαρακτήρα, η οποία δεν τα παρατάει ποτέ. Θέλουμε να επαναλάβουμε την ίδια εικόνα με αυτή που είχαμε στο πρώτο παιχνίδι, και να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η κατάσταση μας γίνεται καλύτερη μέρα με τη μέρα. Αύριο χρειαζόμαστε δύο σετ για να προκριθούμε, αλλά σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη!".

Με Μπλάνκο και Πάσκοβα για την ανατροπή η ΑΕΚ

Στη Ρουμανία βρίσκεται η γυναικεία ομάδα της Α.Ε.Κ., η οποία προετοιμάζεται για την πρόκληση απέναντι στην Βολουντάρι, στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «64» του Challenge Cup.

Η «Ένωση» θα αντιμετωπίσει την Βολουντάρι την Τετάρτη (18/10, 17.00) και χρειάζεται τη νίκη για να προκριθεί. Στο πρώτο γνώρισε την ήττα με 3-2 σετ και θέλει τη νίκη-πρόκριση, είτε με 3-1, είτε με 3-0. Εφόσον επικρατήσει με 3-2, τότε όλα θα κριθούν στο «χρυσό» σετ.

Στα θετικά για τον Γιουνούς Οτσάλ ότι θα έχει στη διάθεσή του τις Μπλάνκο και Πάσκοβα. Ο Γιουνούς Οτσάλ μιλώντας στο aek.gr, δήλωσε: «Πηγαίνουμε στο δεύτερο παιχνίδι γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι. Οι παίκτριές μου, έχουν παίξει τέτοιου είδους παιχνίδια πολλές φορές στην καριέρα τους. Ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν. Θα γυρίσουμε από τη Ρουμανία με τη νίκη».

Η Άννα Καλαντάτζε δήλωσε από την πλευρά της: «Την Τετάρτη αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο, ο οποίος μας έδειξε ότι δεν τα παρατάει. Έχουν το προβάδισμα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως τελείωσε κάτι. Είμαστε μαχητική ομάδα και θέλουμε να το αποδείξουμε. Πάμε στη Ρουμανία για την ανατροπή».

TAGS CHALLENGE CUP ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ