Αρσενιάδης: “Φτιάχνουμε κάτι διαφορετικό”

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ της Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή “Πάμε αποδυτήρια” με τον Γιάννη Λαμπίρη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.
Για το Πρωτάθλημα Χειμώνα: “Ήταν ένα μικρό θαύμα αυτό που έχουμε καταφέρει αλλά αυτό μετράει είναι η τελική κατάταξη”.
Για την πορεία: “Η ομάδα δημιουργήθηκε αργά. Ήμασταν έτοιμοι από τον Σεπτέμβρη και περάσαμε δύσκολη προετοιμασία. Παρόλα αυτά η ομάδα άντεξε και έκανε νίκες. Μας έτυχαν πολλά απρρόοπτα αυτή τη χρονιά. Γνωρίζαμε πως έγινε καλές κινήσεις και παρόλες τι δυσκολίες έχουμε ένα καλό σύνολο που πιστεύουμε πως μπορούμε να πάρουμε αποτελέσματα”.
Για τους Χριστοφιδέλη και Στεφάνου: “Ήταν μεγάλη ευκαιρία που βρήκα στον δρόμο μου αυτούς παίκτες. Το πίστευα από το καλοκαίρι που έμειναν ελεύθεροι από τον Ολυμπιακό για διάφορους λόγους. Πιστεύαμε αυτή την κίνηση και ότι μπορεί να βοηθήσει από πολλές πλευρές. Έχουν διάθεση να βοηθήσουν τους συμπαίκτες και μέσα από αυτό βγαίνει ένα πολύ καλό κλίμα. Παρά τις απουσίες καταφέρνουμε και βγάζουμε μια πολύ ωραία εικόνα και ικανοποιούμε τον κόσμο”.
Για την προσπάθεια έως τώρα: “Δεν είμαστε ίδια ομάδα με το μπάσκετ. Εμείς χάσαμε τον πρόεδρο που μας βοηθούσε τα προηγούμενα χρόνια. Τώρα για το ότι δεν μπορεί να προσελκύσει χορηγούς είναι τεράστια συζήτηση. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Έχουμε κόσμο, παιδιά και Γυναίκες. Καλλιεργημένο κόσμο που χειροκροτεί ακόμα και όταν κάνουμε και έχουμε ένα διαφορετικό ύφος από το συνηθισμένο. Αυτό θέλουμε να διατηρήσουμε και να το κάνουμε ακόμα καλύτερο”.
Για την κορυφή του Πρωταθλήματος: “Η κρίση βοήθησε πολλές ομάδες να δουλέψουν πραγματικά και η ψαλίδα με τους μεγάλους μίκρυνε. Είναι μια καλή αρχή για εμάς”.