ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανδρεόπουλος: Το ευχαριστώ στους γιατρούς και η σπόντα στη λίγκα

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Φίλιππου αρχικά ευχαρίστησε τους γιατρούς στο Θριάσιο Νοσοκομείο για τη μάχη που δίνουν κατά του κορονοϊού ενώ εξαπέλυσε βέλη κατά της λίγκας.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε το Φίλιππο στο πρώτο του παιχνίδι μετά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και τα πολλά κρούσματα κορονοϊού που είχε και ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μετά το τέλος της αναμέτρησης στις δηλώσεις του ευχαρίστησε τους γιατρούς στο Θριάσιο Νοσοκομείο που μάχονται κατά του κορονοϊού.

Παράλληλα εξαπέλυσε βέλη κατά της λίγκας και του ορισμού των αγώνων του Παναθηναϊκού μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Χαρακτηριστικά είπε: "Θέλω να πω δύο πράγματα διαφορετικά. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Κατάλαβα ότι οι άνθρωποι 24 ώρες το 24ωρο σώζουν ζωές. Έχουν τον μεγάλο σεβασμό μου και τον απεριόριστο θαυμασμό μου αυτοί οι άνθρωποι.

Πριν από κάποιο διάστημα το αγωνιστικό πρόγραμμα που μας επέβαλλαν από τη Λίγκα ήταν σε 14 ημέρες να δώσουμε 5 παιχνίδια όλα ντέρμπι με τρεις μετακινήσεις στη Βέροια, στη Σύρο και το Ηράκλειο.

Αναρωτήθηκα τότε γιατί μας το κάνει αυτό η Λίγκα , δεν μπόρεσα να δώσω κάποια απάντηση στον εαυτό μου. Σε αυτό το διάστημα η ομάδα μας κάθεται 17 ημέρες και μόλις προχτές καταφέραμε να μαζευτούμε και να κάνουμε την πρώτη μας προπόνηση. Μας έβαλε η Λίγκα στα εξ αναβολής ματς, μέσα σε έξι μέρες, τρία ματς, με Φίλιππο, με Φοίνικα Σύρου και Ολυμπιακό.

Και μετά από αυτό καλούμαστε στο μίνι πρωτάθλημα που παίζουμε, η ομάδα του Παναθηναϊκού να διεκδικήσει τον τίτλο. Τώρα κατάλαβα τι προσπαθούσε να κάνει η Λίγκα τόσο καιρό, προσπαθούσε να μας εκπαιδεύσει για να γίνουμε καλύτεροι προπονητές και αθλητές. Στο μυαλό μου μου έρχεται το τραγούδι του Γιάννη Μηλιώκα «Για το καλό μου»" .

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ