VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Ανδρεόπουλος: "Προσαρμοστήκαμε στον διαγώνιο του ΠΑΟΚ, αυτό το ζευγάρι έχει δώσει τρομερά ματς"

VOLLEY LEAGUE 2023 - 2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος ανέλυσε την τον τρόπο που ο Παναθηναϊκός έφτασε στην νίκη επί του ΠΑΟΚ και μίλησε για τη συνέχεια της σειράς για την πρόκριση στους τελικούς της Volley League Ανδρών στον απόηχο της μεγάλης αναμέτρησης των δύο ομάδων.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε μια σπουδαία νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά της Volley League Ανδρών και οι πράσινοι έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μίλησε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ανέλυσε την επικράτηση της ομάδας του επί του "δικεφάλου" και αναφέρθηκε στη συνέχεια της σειράς με φόντο την πρόκριση στους τελικούς.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στον απόηχο του μεγάλου αγώνα με τον ΠΑΟΚ:

Για το πλάνο της ομάδας του: "Είναι αλήθεια ότι είμαστε προσαρμοσμένοι πάνω στον διαγώνιο του ΠΑΟΚ. Σήμερα ο ΠΑΟΚ χρησιμοποίησε πιο πολύ τα τεσσάρια του από ότι συνήθως. Άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού του. Αυτό είδα ως μικρή διαφορά μέσα στο παιχνίδι".

Για την πίεση του ΠΑΟΚ: "Οι στιγμές που μας δυσκόλευε ήταν με το φλόουντ σέρβις και μάλιστα στα τρία πρώτα σετ στην περιστροφή "1" τη δική μας και εκεί τελείωσε και το πρώτο σετ. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να δούμε".

Για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο: "Έχουμε σίγουρα πέντε ματς με τον ΠΑΟΚ ό,τι και να γίνει θα παίξουμε αυτά τα ματς. Αυτό το ζευγάρι έχει δώσει τρομερά ματς, δυνατά και ποιοτικά και με ανατροπές. Στη λεπτομέρεια θα πάνε όλα. Είναι δύο σπουδαίες ομάδες. Οι τακτικές λειτουργούν κατά διαστήματα στο παιχνίδι. Πολύ δύσκολη σειρά. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε όλη τη χρονιά" κατέληξε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

TAGS VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ