LEAGUE CUP ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Ανδρεόπουλος: "Ο Παναθηναϊκός είναι η οικογένειά μου, προς τιμήν του Κασαμπαλή το γεγονός πως πρόλαβε να επανενταχθεί"

Ανδρεόπουλος: "Ο Παναθηναϊκός είναι η οικογένειά μου, προς τιμήν του Κασαμπαλή το γεγονός πως πρόλαβε να επανενταχθεί"
Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος στον πάγκο του Παναθηναϊκού INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μετά το σπουδαίο διπλό των "πρασίνων" που τους φέρνει αγκαλιά με τον τίτλο του League Cup "Νίκος Σαμαράς" στάθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα της καρδιάς του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον πασαδόρο του "τριφυλλιού", Σταύρο Κασαμπαλή.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε αέρα από το Παλατάκι κόντρα στον ΠΑΟΚ, τον κέρδισε με 3-0 και απέκτησε το απόλυτο πλεονέκτημα εν όψει της ρεβάνς της Κυριακής, καθώς είναι δύο μόλις σετ μακριά από την κατάκτηση του τέταρτου League Cup "Νίκος Σαμαράς" στην ιστορία του.

Ο προπονητής των "πρασίνων", Δημήτρης Ανδρεόπουλος, στις δηλώσεις του μετά το ματς αναφέρθηκε στην υπογραφή του νέου του συμβολαίου με το "τριφύλλι" που τον κρατάνε στο πάγκο της ομάδας για 11ο χρόνο και γενικά στον οργανισμό για 32 σεζόν, ενώ έκανε και ειδική μνεία στην επανένταξη του Σταύρου Κασαμπαλή μετά τον τραυματισμό του Ραϊντέλ Ιερεθουέλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ανδρεόπουλου

Για την υπογραφή του νέου του συμβολαίου: "Ο Παναθηναϊκός είναι η οικογένεια μου"

Για το ματς και το που κρίθηκε: "Η σημερινή νίκη ήταν καθαρή με καλή απόδοση. Πρέπει να πούμε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες. Θέλω όμως να αναφέρω στον Σταύρο Κασαμπαλή. Περάσαμε δύσκολα με δύο μεγάλους τραυματισμούς, του Πρωτοψάλτη και Ιερεθουέλο που μας κόστισαν. Έπρεπε να δώσουμε αγώνα για να επανεντάξουμε τον Σταύρο. Προς τιμήν του τα κατάφερε γιατί έχει πολλά προσόντα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, σοβαροί, η τακτική μας λειτούργησε και γενικά το θέλαμε πιο πολύ. Βγάλαμε μεγαλύτερη ενέργεια"

TAGS LEAGUE CUP ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ