ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ

Ανδρεόπουλος: "Δεν συγχωρούνται τα λάθη στα Final-4, περιμένουμε τον Πρωτοψάλτη"

Ανδρεόπουλος: "Δεν συγχωρούνται τα λάθη στα Final-4, περιμένουμε τον Πρωτοψάλτη"
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας υποστήριξε πως σε αυτά τα ματς δεν συγχωρούνται τα λάθη και τόνισε αναφορικά με τον Πρωτοψάλτη πως στο τριφύλλι περιμένουν να δουν την ετοιμότητα του μετά τον τραυματισμό του κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στην Λάρισα το επόμενο τριήμερο υποστήριξε πως σε αυτά τα ματς δεν συγχωρούνται τα λάθη και τόνισε αναφορικά με τον Πρωτοψάλτη πως στο τριφύλλι περιμένουν να δουν την ετοιμότητα του μετά τον τραυματισμό του κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας και τον Παναθηναϊκό πλην του προπονητή του, τον εκπροσώπησε και ο αρχηγός των πρασίνων, Ανδρέας Φράγκος.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε αρχικά:

"Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Χαρούμενοι που βρισκόμαστε στη Λάρισα. Από τη μεριά μας ελπίζουμε να ανταποδώσουμε μέσα από την αγωνιστικότητα μας, αλλά και το ήθος των αθλητών μας τη φιλοξενία. Η ομάδα μου είναι πανέτοιμη, περιμένουμε να δούμε την ετοιμότητα του Πρωτοψάλτη, ο οποίος χθες πάτησε γήπεδο.

Τα Final-4 είναι διαφορετικά από τα πλέι οφ και δε συγχωρούνται λάθη. Στο Κύπελλο βρίσκονται δίκαια οι τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, οι οποίες έχουν πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά μεταξύ τους".

Ενώ ο Φράγκος σημείωσε:

"Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον δήμο Λάρισας για τη φιλοξενία. Δεν έχω να πω πολλά. Όλοι οι αθλητές θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε θέαμα στο κόσμο που θα έρθει να μας δει".

Να θυμίσουμε πως ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό την Παρασκευή (29/3) στις 17:00 με τον Μίλωνα.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ