Ανδρεόπουλος για τη νέα χρονιά: “Δεν θέλω να ακούσω τίποτα, αυτό είπα στη διοίκηση” – Τι αναφέρθηκε για Μπαρτζώκα

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος σε δηλώσεις που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθήνα 9.84” αναφέρθηκε και στο μέλλον του στον πάγκο του Παναθηναϊκού.
Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μίλησε στην εκπομπή “Sport City” του ραδιοφωνικού σταθμού “Αθήνα 9.84” λίγο μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Βόλεϊ από τον Παναθηναϊκό. Αναφέρθηκε στη νέα σεζόν και στο εάν θα τον βρει στον Παναθηναϊκό και την αγάπη που δεν κρύβει για την ομάδα, όπως και ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τον Ολυμπιακό.
Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθήνα 9.84” μεταξύ άλλων: Ήταν τελικά δύσκολο, αν και απέναντι σας ήταν η τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος, ο Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου;
“Πράγματι, αλλά αν δείτε τους παίκτες που απαρτίζουν τον Φλοίσβο θα διαπιστώσετε ότι είναι σχεδόν όλοι μεγάλες προσωπικότητες. Μετά τα μέσα του τέταρτου σετ πάντως ήμουν σίγουρος ότι θα κερδίσουμε, γιατί η ομάδα βρήκε ρυθμό από το σερβίς. Ως τότε είχαμε πίεση. Κι εγώ όλες τις ομάδες μου τις σχεδιάζω για να απειλούμε από την πρώτη επίθεση, από την γραμμή του σερβίς. Αυτό γίνεται και στο τένις. Όσοι έχουν καλό σερβίς συνήθως κερδίζουν”.
Είσαι όπως και ο Μπαρτζώκας οπαδός και δεν το κρύβεις. Σε παλιά εκπομπή τραγούδησες «Γιοβάνοβιτς πορομπορομπεμπεροπερόμ» και χθες αφιέρωσες το κύπελλο σε ένα σύνθημα που ήταν γραμμένο στον τοίχο με μπογιά «Παο, θύρα 13» κι αν του έχει στοιχίσει αυτό καθώς ποτέ δεν μπορεί να πάει στον Ολυμπιακό;
“Πράγματι, αφού αυτά τα συνθήματα τραγουδάμε στο γήπεδο. Αν πάω στον Ολυμπιακό, δεν θα προλάβω να κάνω ούτε την πρώτη προπόνηση. Ποτέ όμως δεν καταφέρθηκα κατά του μεγάλου αντιπάλου, του Ολυμπιακού, με άσχημα λόγια. Και πιστεύω μάλιστα ότι ο ένας τραβάει τον άλλο πιο ψηλά, με τον ανταγωνισμό.
Ο Ολυμπιακός κίνησε γη και ουρανό για να απολυθώ από την ομοσπονδία λόγω των φρονημάτων μου. Ως στάση ζωής δεν μπορώ να το αντιληφθώ πλήρως. Σέβομαι τον αντίπαλό μου αλλά δεν έχω δικαίωμα να μου αρέσει κάτι;“.
Για το μέλλον του, αν έκλεισε ο κύκλος του και στη θέση του θα βρεθεί ο Αναστάζι κι αν αυτός θα παραμείνει στο τριφύλλι ή θα πάει σε κάποια άλλη ομάδα και θα κλείσει ο κύκλος του.
“Την δεδομένη στιγμή είναι δύσκολη η ερώτηση. Γιατί; Αυτό που είπα και στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού όταν προσπάθησαν να με ενημερώσουν, είναι οτι δεν θέλω να ακούω τόποτα. Εγώ αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε μία στιγμή του Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος που θέλω να είμαι 100% αφοσιωμένος στην ομάδα.
Πιστεύω οτι μπορούμε να τα καταφέρουμε και δεν θέλω να ακούω το παραμικρό. Δεν θέλω να χάσω το μυαλό μου από την ομάδα. Ακόμα βρίσκομαι εδώ αυτή τη στιγμή. Αφήνω το χρόνο να κυλάει, να κάνω καλά την δουλειά μου. Πετύχαμε τον ένα στόχο που είχαμε, θα παλέψουμε και για τον δεύτερο. Θα δούμε αν θα τα καταφέρουμε και ο χρόνος να κυλήσει ήρεμα. Έχω την λογική του ώριμου φρούτου”.