VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΑΕΚ βόλεϊ γυναικών: Παρέμεινε η Άννα Καλαντάτζε, προχωρά ο σχεδιασμός της Ένωσης

ΑΕΚ βόλεϊ γυναικών: Παρέμεινε η Άννα Καλαντάτζε, προχωρά ο σχεδιασμός της Ένωσης
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την παραμονή της Άννας Καλαντάτζε στην ομάδα βόλεϊ γυναικών, ενώ στην τελική ευθεία βρίσκονται και άλλες μεταγραφικές υποθέσεις.

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά η Άννα Καλαντάτζε θα αγωνίζεται στην ΑΕΚ. Η Ένωση ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αυτή είναι η δεύτερη ανανέωση που ανακοίνωσε η ΑΕΚ μετά από εκείνη της Λαμπρινής Κωνσταντινίδου, ενώ έχουν συμφωνήσει και η Ξηντάρα με την Ξανθοπούλου για να παραμείνουν.

Από εκεί και πέρα η Ένωση έχει συμφωνήσει με τις Σοφία Κοσμά και Κατερίνα Γιώτα οι οποίες αγωνίζονταν στον Ολυμπιακό, ενώ η μία ξένη ακραία θα είναι η Μιροσλάβα Πάσκοβα.

Η ΑΕΚ έχει βρει και την εκλεκτή της για τη θέση της βασικής διαγώνιας, ενώ υπάρχουν επαφές και με άλλη ξένη ακραία.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Άννα Καλαντάτζε. Η 26χρονη (13/08/1997) διεθνής κεντρική, ύψους 1,82 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ.

Η Άννα πραγματοποίησε μία σπουδαία σεζόν πέρυσι, βοηθώντας σημαντικά στην πρώτη ιστορική κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από την ΑΕΚ.

Άννα, καλή επιτυχία και με πολλές «κιτρινόμαυρες» επιτυχίες!"

TAGS VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ