ΑΕΚ, βόλεϊ γυναικών: Ανακοίνωσε τις μεταγραφές των Αντριάνα Ματέι και Μαρίνας Στάικου

Τις μεταγραφές της 27χρονης ακραίας Αντριάνα Ματέι και της 20χρονης πασαδόρου Μαρίνας Στάικου ανακοίνωσε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ.
Ένα ένα το τμήμα βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ κλείνει τα κενά του ρόστερ της.
Ένα ρόστερ που αναμένεται τη σεζόν 2025/26 να είναι πιο ανταγωνιστική σε σχέση με την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε πρόσφατα.
Έτσι, τη Δευτέρα (02/06) η “κιτρινόμαυρη” Ερασιτεχνική ανακοίνωσε τις μεταγραφές ακόμη δύο αθλητριών.
Πρόκειται για την 27χρονη Ρουμάνα ακραία (1,78μ.) Αντριάνα Ματέι και την 20χρονη Ελληνίδα πασαδόρο (1,76μ.) Μαρίνα Στάικου.
Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ
Για την Αντριάνα Ματέι
“Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Αντριάνα Ματέι. Η 27χρονη (24/05/1998) ακραία, ύψους 1,78 μ., υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.
Η Ματέι ξεκίνησε την καριέρα της από την CSM Satu Mare και η πρώτη της μεταγραφή ήταν στην Dinamo București. Εν συνεχεία, αγωνίστηκε στην CSM Târgoviște και τη σεζόν 2023/24 στη CSO Voluntari, όπου συνεργάστηκε για ένα διάστημα με τον νέο μας προπονητή, Ντεχρί Ντεχριόγλου. Μάλιστα, εκείνη τη χρονιά κατέκτησε και το πρωτάθλημα. Την περσινή χρονιά έπαιξε στην CSM Corona Brașov. Να σημειώσουμε πως ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας της Ρουμανίας, όταν εκείνη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη European Golden League του 2023.
Η Αντριάνα Ματέι δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για το νέο μου κεφάλαιο με την ΑΕΚ. Είναι ένα κλαμπ με μεγάλη ιστορία και παθιασμένους οπαδούς. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτή την ευκαιρία και έχω μεγάλο κίνητρο. Θα τα δώσω όλα στο γήπεδο. Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα στους στόχους της. Σε προσωπικό επίπεδο, θέλω να βελτιώνομαι από παιχνίδι σε παιχνίδι και να δουλέψω σκληρά για να δουλέψω. Είναι θετικό που γνωρίζω τον προπονητή, με τον οποίο συνεργαστήκαμε στη Βολουντάρι και ήταν μία θετική εμπειρία. Αδημονώ να σας γνωρίσω όλους, να νιώσω την ενέργειά σας και να έχουμε μία όμορφη σεζόν. Η υποστήριξή σας σημαίνει πολλά”.
Αντριάνα, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!”
Για τη Μαρίνα Στάικου
“Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Μαρίνα Στάικου. Η 20χρονη (24/08/2004) πασαδόρος, ύψους 1,76 μ., υπέγραψε το συμβόλαιό της και επιστρέφει στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.
Αυτό είναι το δεύτερο πέρασμα της Μαρίνας Στάικου, καθώς υπερασπίστηκε την κιτρινόμαυρη φανέλα από τον Δεκέμβρη του 2023 μέχρι το καλοκαίρι του 2024.
Η Μαρίνα Στάικου δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη που επιστρέφω στην οικογένεια της ΑΕΚ! Η προηγούμενη μας συνεργασία ήταν εξαιρετική και ένιωσα από την πρώτη στιγμή πως ανήκω σε ένα πολύ δεμένο και φιλόδοξο σύνολο. Ανυπομονώ να ξαναβρεθώ στο γήπεδο με τη φανέλα της ΑΕΚ, να δώσω το 100% για την ομάδα και να ζήσουμε δυνατές στιγμές μαζί με τον κόσμο μας. Είμαι αισιόδοξη πως με σκληρή δουλειά και ενότητα μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα τη νέα σεζόν”.
Μαρίνα, καλώς ήρθες ξανά στην οικογένεια της ΑΕΚ!”