2-0 και αντίο Ευρώπη

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού αποκλείστηκε από την Αζεράιλ Μπακού. Δεν πήρε ούτε σετ στους δύο αγώνες που έδωσε στο Αζερμπαϊτζάν.
Ακόμα μια ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού από την Αζεράιλ Μπακού. Οι “ερυθρόλευκες” έχασαν με 3-0 και φυσικά αποκλείστηκαν από τις “16” του Challenge Cup.
Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει ούτε σετ από τις Αζέρες. Θυμίζουμε ότι και οι δύο αγώνες έγιναν στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν.
” Η εικόνα μας ήταν λίγο καλύτερη σε σχέση με το χθεσινό παιχνίδι αλλά θέλουμε πολύ δουλειά ακόμη στο πρόβλημα της υποδοχής το οποίο έγινε εντονότερο μετά την αποχώρηση της μίας ξένης. Ελπίζω βαθμός δυσκολίας των δύο παιχνιδιών με την Αζεράιλ να μας βοηθήσουν στη συνέχεια των εγχώριων διοργανώσεων“, δήλωσε αμέσως μετά τον αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Νικολάκης.
Τα σετ: 25-14, 25-11, 25-20
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΖΕΡΑΪΛ ΜΠΑΚΟΥ: Περέιρα 12, Ραχίμοβα 20, Πέτκοβα 5, Τάμας 7, Χανίκογλου 1, Περετιάτκο, Κοροτένκο( λ. 75%)/ Κισελίοβα 2, Ματιασόφσκα 4, Τόμκομ 1.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ογκνιένοβιτς 2, Κόλεβα 10, Γιακουμή 4, Κυριακίδου 6, Μουστάκη, Χαντάβα 10, Μαγγίνα (λ. 57%)/Τζούριτς, Νικούλη 1, Καβαθά 2.