ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Εκουαδόρ - Σενεγάλη: Ξέφρενοι πανηγυρισμοί, αφιέρωση στον Ντιόπ και δάκρυα μετά το τέλος

Μουντιάλ 2022, Εκουαδόρ - Σενεγάλη: Ξέφρενοι πανηγυρισμοί, αφιέρωση στον Ντιόπ και δάκρυα μετά το τέλος
ANT1

Οι παίκτες του Εκουαδόρ λύγισαν στον αγωνιστικό χώρο έπειτα από την ήττα αποκλεισμό από τη Σενεγάλη και ορισμένοι εξ αυτών ξέσπασαν σε κλάματα.

Το τελευταίο σφύριγμα του Εκουαδόρ - Σενεγάλη βρήκε τους μεν να πέφτουν με δάκρυα στο έδαφος και τους δε στα ουράνια για την πρόκριση στα νοκ άουτ του Μουντιάλ 2022.

Οι παίκτες του Αλιού Σισέ με πρώτο τον προπονητή τους ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς για τη νίκη πρόκριση από τον 1ο όμιλο. Ωστόσο, δεν ξέχασαν τον άλλοτε παίκτη αυτής της ομάδας, Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, ο οποίος πέθανε σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια.

Στον αντίποδα, οι παίκτες του Εκουαδόρ είχαν πέσει στο έδαφος και έκλαιγαν για τη χαμένη πρόκριση που κρατούσαν στα χέρια τους ύστερα από τις καλές εμφανίσεις στα πρώτα δύο παιχνίδια.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΝΕΓΑΛΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΟΥΑΔΟΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ