BIG 4 BY BETSSON

Ολυμπιακός: Μόνο υπογραφές έχουν μείνει για τον Μοντέρο

EUROLEAGUE

Ο Ολυμπιακός είναι μία ανάσα μακριά από τη συμφωνία με τον Ζαν Μοντερό, καθώς όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή BIG 4 by Betsson έχουν μείνει μόνο οι υπογραφές για την έναρξη της συνεργασίας τους.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τη EuroLeague για τέταρτη φορά στην ιστορία του, κατάκτηση που πανηγυρίστηκε με εντυπωσιακό τρόπο, όμως η επικαιρότητα τρέχει στους ερυθρόλευκους την Κυριακή (25/5), με τον Ζαν Μοντέρο να βρίσκεται μια ανάσα μακριά από τους Πειραιώτες.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται μία ανάσα μακριά από την απόκτηση του παίκτη της Βαλένθια, καθώς έχουν απομείνει μόνοι οι υπογραφές για την έναρξη της συνεργασίας τους, όπως ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μελάγιες στην BIG 4 by Betsson.

“Υπάρχουν πολύ μικρές αμφιβολίες, για αυτό λέμε ότι είναι πολύ κοντά και όχι ότι έχει κλείσει. Συμφωνία υπάρχει. Μάλιστα, ο παίκτης δεν μπορεί να υπογράψει όταν έχει ακόμα υποχρεώσεις με την ομάδα του, λόγω συμβολαίου“, ανέφερε ο δημοσιογράφος του SPORT24.

Ο Σπύρος Καβαλιεράτος απάντησε: “Πλέον είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, αλλά δεν είναι τελειωμένο”.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ