Σκοτώθηκε 22χρονος ποδοσφαιριστής σε τροχαίο στα Χανιά

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 22χρονος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Καρατζής στα Χανιά, μετά από μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων, τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Νέο θανατηφόρο τροχαίο καταγράφηκε στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στα Χανιά, με θύμα τον 22χρονο ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Καρατζή.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το Zarpanews.gr, το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 3:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (11/01) στη Λεωφόρο Σούδας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 22χρονος κατέληξε στην άσφαλτο μετά από μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων.
Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του τοπικού μέσου, η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, με αποτέλεσμα, δυστυχώς, τον θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού.
Στο σημείο έσπευσαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία για τον απεγκλωβισμό του άτυχου 22χρονου καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Τις συνθήκες πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος διερευνά το τμήμα Τροχαίας Χανίων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη Σούδας: “Από τον Άρη Σούδας εκφράζεται βαθιά θλίψη και οδύνη καθώς και τα θερμά μας θερμά συλλυπητήρια στον προπονητή της ομάδας Κ-14 Αντώνη Καρατζή και τους οικείους του, για την τραγική και τόσο άδικη απώλεια του αγαπημένου του γιού Παναγιώτη που έχασε τα ζωή του τα ξημερώματα σε τροχαίο δυστύχημα.
Καλό του ταξίδι, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει“.