Οπαδοί ΠΑΟΚ, Τροχαίο Ρουμανία: Αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην Τούμπα για να τιμήσει τη μνήμη των φιλάθλων του ΠΑΟΚ

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τον Άρη Betsson για την Stoiximan GBL, αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε στην Τούμπα για να αφήσει λουλούδια στη μνήμη των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία.
Ο Άρης Betsson θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό AKTOR (1/2, 16:00, ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ, Match Center από το SPORT24), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL.
Μάλιστα, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση, αντιπροσωπεία της ΚΑΕ βρέθηκε στην Τούμπα για να αφήσει λουλούδια στη μνήμη των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους στο αυτοκινητικό δυστύχημα στη Ρουμανία.
Συγκεκριμένα, στο σημείο βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Παρθενόπουλος, ο GM της ομάδας Δημήτρης Κοντός, ο άμεσοι συνεργάτες του Εργκίν Αταμάν, Χρήστος Σερέλης και Σάββας Καμπερίδης, ο head of operations, Σάββας Αρώνης, ο Ντίνος Μήτογλου και ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ.