ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Ροντινέι στο Instagram για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, με Κατερίνα Λιόλιου και το τραγούδι “Νοικιάστηκε”

INTIME

Ο Ροντινέι έκανε story και post στο Instagram μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, το οποίο έντυσε με το τραγούδι της Κατερίνας Λιόλου, “Νοικιάστηκε”.

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με την ΑΕΚ στην Allwyn Arena στο μεγάλο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Μετά το ματς, ο Ροντινέι έκανε story και post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έχοντας φωτογραφία τη στιγμή που πανηγύριζε το γκολ του Ταρέμι με πέναλτι στο 90+16′. Παράλληλα “έντυσε” την ανάρτησή του με το τραγούδι της Κατερίνας Λιόλου, “Νοικιάστηκε”. Ένα τραγούδι που συνδέθηκε με την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Παράλληλα, ο Ροντινέι σχολίασε στο post που έκανε: “Αξίζαμε τη νίκη από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος, αλλά δυστυχώς δεν λειτουργεί έτσι το ποδόσφαιρο. Ακόμη ένας σημαντικός βαθμός στο ταξίδι μας προς τα σημαντικά πράγματα”. Λίγο σε story έγραψε: “Καλημέρα, δεν σταματάμε ποτέ, πάντα μέχρι τέλους“.

Print Screen/Rodinei-Instagram

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ