UNCATEGORIZED

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio 103,3

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων. (AUDIO)

Ο Βασίλης Καββαδάς για την πρόκριση του Άρη στον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ, μετά την νίκη επί της ΑΕΚ με 77-76: “Είναι μοναδική η στιγμή. Είναι μια σημαντική μέρα, που για μένα προσωπικά θα γραφτεί στην ιστορία. Είναι λίγες οι φορές που έχω λάβει μέρος σε τελικό Κυπέλλου. Αφιερώνω τη νίκη στην ομάδα μας, στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές μου και στην οικογένειά μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησε. Η σημερινή μέρα θα μείνει αξέχαστη. Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Δεν είναι εύκολο να μιλάς τέτοια ώρα. Υπάρχει ένταση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευελπιστούμε και σε μεγαλύτερα πράγματα. Ένας στόχος επετεύχθη και τώρα συνεχίζουμε. Σε τρεις μέρες έχουμε ένα άλλο παιχνίδι. Θα χαρούμε απόψε με όλη μας την καρδιά για αυτό που έγινε σήμερα και αύριο θα επιστρέψουμε στη μάχη”.

O Βασίλης Ξανθόπουλος ανέφερε με τη σειρά του: “Το παιχνίδι σήμερα κρίθηκε στην ψυχραιμία που δείξαμε στο τέλος, στα ψυχικά μας αποθέματα και φυσικά στον κόσμο μας. Χωρίς αυτόν πιστεύω ότι δεν θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Είναι μεγάλη επιτυχία για την ομάδα, αλλά πρέπει να μείνουμε ταπεινοί. Να δώσουμε συγχαρητήρια και στην ΑΕΚ, επειδή έκανε μεγάλο παιχνίδι. Εξάλλου η αξία του νικητή προσδιορίζεται από την αξία του ηττημένου. Αφιερώνω τη νίκη στον κόσμο και στην οικογένειά μας. Στον τελικό θα είμαστε το αουτσάιντερ είτε προκριθεί ο Ολυμπιακός είτε ο Παναθηναϊκός. Επειδή όμως είναι ένα μονό παιχνίδι και όχι μια σειρά αγώνων όλα μπορούν να γίνουν”.

Ο Γιώργος Καντιμοίρης για τη νίκη της Βέροιας με 2-0 επί του Λεβαδειακού: “Κάναμε μια πολύ μεγάλη νίκη μετά από αρκετό καιρό. Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, καθώς έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια εδώ στη Βέροια. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου, επειδή όσοι αγωνιστήκαμε δείξαμε ότι είμαστε ομάδα. Όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο και σήμερα ήταν η σειρά μου. Όλοι όμως δουλεύω μου για την ομάδα και τον στόχο μας που είναι η παραμονή. Και στο προηγούμενοι παιχνίδι με την Λάρισα δείξαμε αποφασισμένοι για τη νίκη, αλλά κάποια πράγματα δεν πήγαν όπως θα έπρεπε στο δεύτερο ημίχρονο. Σήμερα είχαμε πει ότι πρέπει να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερο, επειδή πλέον υπάρχουν λιγοστές ευκαιρίες”.

Τέλος, η Αλεξάνδρα Ασημάκη τόνισε για τη νίκη της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού με 8-7 επί της Ντουναϊσβάρος, με την οποία “σφράγισε” την πρόκριση στις “8” της Euro League: “Ήταν μια αρκετά δύσκολη νίκη και όχι επειδή η ομάδα μας είναι κατώτερη της ουγγρικής. Είμαστε ανώτεροι των Ούγγρων, αλλά να και δεν μου αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία, πρώτη φορά αγωνίστηκα με τέτοια διαιτησία και μάλιστα εντός έδρας. Ήταν πραγματικά άθλος να κερδίσεις με τέτοια διαιτησία. Δεν μπορείς να τα βάλεις και μ ε τους διαιτητές και με τος αντιπάλους, οι οποίοι όντων ήταν καλοί. Εμείς για άλλη μια φορά ήμασταν συγκεντρωμένες παρά τα κόντρα σφυρίγματα, όπως κάνουν οι ομάδες που έχουν ψυχή πρωταθλητή.

Βγάλαμε κάποιες καλές άμυνες, βάλαμε κάποια κρίσιμα γκολ και καταφέραμε να πάρουμε αυτή την πολύ σημαντική νίκη, επειδή αν αύριο κερδίσουμε έναν θεωρητικά κατώτερο αντίπαλο, που όμως θέλει προσοχή, θα πετύχουμε τη πρωτιά στον όμιλο. Σήμερα η Χρυσή Διαμαντοπούλου ήταν εξαιρετική σήμερα. Προστάτευσε την εστία της και την ομάδα μας κόντρα σε μια ομάδα που ξέρουμε ότι είναι απειλητική μέχρι το τέλος και δεν της επέτρεψε να μας πλησιάσει ή να μας περάσει στο σκορ. Όλες οι συμπαίκτριές μου ήταν πάρα πολύ καλές σήμερα και πάλεψαν, όπως ξέρει αυτή η ομάδα και πρέπει να συνεχίσει έτσι και στο μέλλον. Μακάρι αυτό το ευρωπαϊκό να εξελιχθεί καλύτερα για εμάς σε σχέση με το περσινό. Είναι δύσκολο να ξανακερδίσουμε το ευρωπαϊκό, αλλά είναι στους στόχους της ομάδας. Δουλεύουμε πολύ και θέλουμε να γινόμαστε συνεχώς καλύτερες”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ