UNCATEGORIZED

“Μεγάλες μάχες στην PreLeague”

Ο πρόεδρος της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή Κηφισιάς, Βασίλης Πανάγος, η διαγώνιος Ευαγγελία Γιαννίκη και η ακραία, Άννα - Μαρία Δελατόλα, φιλοξενήθηκαν στο στούντιο του Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή "Πνίξτε τον φουνταριστό".

Ο πρόεδρος της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή Κηφισιάς, Βασίλης Πανάγος, η διαγώνιος, Ευαγγελία Γιαννίκη και η ακραία, Άννα – Μαρία Δελατόλα, φιλοξενήθηκαν στο στούντιο του Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή “Πνίξτε τον φουνταριστό” με τους Μηνά Τσαμόπουλο και Δημήτρη Μαχαίρα.

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Κηφισίας, Βασίλης Πανάγος μίλησε αρχικά για την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της PreLeague και το πλάνο της: “Για να είσαι στην πρώτη κατηγορία πρέπει να διαθέσεις πολλά λεφτά. Προτιμούμε να είμαστε σε μία μικρότερη κατηγορία και να αναδείξουμε δικά μας κορίτσια. Αν έρθει πάλι η άνοδος θα το δούμε, αλλά δεν καιγόμαστε. Λόγω της νεανικής ομάδας τα κορίτσια έχουν φροντιστήρια και δεν μπορούσαν να έρθουν”.

Η διαγώνιος Ευαγγελία Γιαννίκη είπε για το πως πήρε την μεταγραφή στον Ηρακλή Κηφισίας:Κατέβηκα στην Αθήνα για σπουδές και για να συνδυάσω και το βόλεϊ. Έπαιζα στον γυμναστικό σύλλογο Δράμας. Σπουδάζω μηχανικός μηχανολόγος. Το πρόγραμμα μου είναι το πρωί σχολή, μετά κάνω προπονήσεις και το Σαββατοκύριακο αγώνες”.

Για το πως ξεκίνησε την ενασχόληση της με το βόλεϊ: “Με είδαν στην Δράμα που ήμουν ψηλή, ασχολούνται πολύ με το βόλεϊ στην περιοχή και έτσι ξεκίνησα στην πρώτη γυμνασίου. Στην αρχή ήταν η παρέα που με τράβηξε”.

Η διαγώνιος Άννα – Μαρία Δελατόλα είπε αρχικά:Ξεκίνησα από τον Πανιώνιο που έπαιζα οκτώ χρόνια εκεί. Ξεκίνησα τον αθλητισμό από το πόλο. Επειδή το βαρέθηκα, είπα να ασχοληθώ με κάτι άλλο. Είχα πάρει μία λίστα με το πατέρα μου και βλέπαμε αθλήματα”.

Για το πως πήγε στον Ηρακλή Κηφισιάς: “Στον Πανιώνιο έφτασα μέχρι το γυναικείο. Στη συνέχεια έπαιξε σε Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Βύρωνα . Τώρα στον Ηρακλή Κηφισιάς”.

Για το επίπεδο της PreLeague: “Είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Έχει πολύ καλές ομάδες και τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα. Θα γίνουν μεγάλες μάχες. Η PreLeague έχει πολύ καλές παίκτριες και δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με την πρώτη κατηγορία”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ