Μανδάς, μεταγραφή: Ανάμεσα σε Τζένοα και Γιουβέντους, το ντόμινο εξελίξεων της Corriere dello Sport

Οι Ιταλοί συνεχίζουν να ασχολούνται με την υπόθεση του Χρήστου Μανδά και η Corriere dello Sport παρουσιάζει ένα ντόμινο εξελίξεων που πιθανώς να επηρεάσει τον Έλληνα πορτιέρε.
Το μέλλον της καριέρας του Χρήστο Μανδά συνεχίζει να απασχολεί τους Ιταλούς. Η Corriere dello Sport παρουσιάζει ένα ντόμινο εξελίξεων, το οποίο πρόκειται να επηρεάσει τον Έλληνα τερματοφύλακα, ο οποίος ανήκει στη Λάτσιο.
Συγκεκριμένα, το ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει πως η Τζένοα αναζητεί βασικό τερματοφύλακα. Μάλιστα, ζητάει τον Μανδά δανεικό και προσφέρει στους λατσιάλι τον 32χρονο πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Νίκολα Λεάλι.
Ωστόσο, η Λάτσιο φέρεται να μην συζητάει δανεισμό, αλλά πώληση του ποδοσφαιριστή, με το δημοσίευμα αναφέρει πως υπήρξε άρνηση πρότασης 7 εκατομμυρίων από τον Παναθηναϊκό.
Κάπως έτσι, μπαίνει και η Γιουβέντους στο… κόλπο. Η Τζένοα αναμένεται να στραφεί στον Περίν, τον δεύτερο τερματοφύλακα των μπιανκονέρι. Εάν η Γιουβέντους αποχωριστεί τον μπακ-απ του Ντι Γκρεγκόριο, τότε θα στραφεί στον Μανδά.
“Στη θέση του τερματοφύλακα όλα είναι σχετικά, ειδικά αν υπάρχουν ευρωπαϊκές διοργανώσεις, γιατί τότε μπορείς να διεκδικήσεις και τη θέση του βασικού. Όσον αφορά τη Γιουβέντους, ο ατζέντης μου ασχολείται και με αυτό, οπότε δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω” είχε αναφέρει ο Μανδάς στο Box2Box by Betsson για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μεγάλης Κυρίας.