SPORT24

Τουτζάρης: "Είμαστε κοντά σε συμφωνία με την ΑΕΚ για τον Κάιπερς"

FOOTBALL LEAGUE / ΟΦΗ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΟΦΗ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Γενικός Διευθυντής του Εργοτέλη, Γιώργος Τουτζάρης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και επιβεβαίωσε την πρόταση της ΑΕΚ για τον Ούγκο Κάιπερς, υποστηρίζοντας πως εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να κλείσει θετικά το θέμα της μεταγραφής.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Ούγκο Κάιπερς στην ΑΕΚ. Όπως αποκάλυψε το Sport24.gr το βράδυ της Παρασκευής (18/05), η Ένωση έχει καταθέσει την καλύτερη -συνολικά- πρόταση στον Εργοτέλη για την απόκτηση του 21χρονου Βέλγου επιθετικού και πλέον είναι θέμα χρόνου η ολοκλήρωση του deal.

Το προχωρημένο των επαφών επιβεβαίωσε και ο Γενικός Διευθυντής του Εργοτέλη, Γιώργος Τουτζάρης, μιλώντας στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Οι Κουτσομπόληδες" με τους Δημήτρη Σαμόλη και Βασίλη Τεμπέλη.

Ο κ. Τουτζάρης υποστήριξε πως οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και το θέμα της μεταγραφής αναμένεται να κλείσει θετικά για τους "κιτρινόμαυρους" εντός της επόμενης εβδομάδας.

ANAΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το αν θα παραμείνει στη Football League ο Εργοτέλης: "Ελπίζαμε ότι θα είχαμε ήδη σωθεί. Είμαστε πολύ κοντά στο να πετύχουμε το στόχο μας, όπως αυτός διαμορφώθηκε μέσα στη σεζόν, αφού αρχικά θέλαμε κάτι παραπάνω. Είμαι σίγουρος ότι θα σωθούμε".

Για τον επιθετικό των Κρητικών Ούγκο Κάιπερς: "Ο κόσμος στην Ελλάδα βλέπει τα γκολ, αλλά για να φτάσει εκεί ένας παίκτης έχουν δουλέψει κι άλλοι. Το όνομα του Ούγκο συζητιέται αρκετά. Η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση και μέσα στην εβδομάδα το θέμα θα κλείσει. Είμαστε πολύ κοντά στο να συμφωνήσουμε".

Για την πρόταση της ΑΕΚ: "Δεν είναι τόσο μεγάλο μυστικό, δεν θα ήθελα, όμως, να μιλήσω χωρίς να έχει τελειώσει κάτι. Είμαστε ευχαριστημένοι από την πρόταση της ΑΕΚ, διότι φαίνεται ότι εκτιμά τον παίκτη και το σωματείο".

Για το αν θα υπάρχουν έμψυχα ανταλλάγματα: "Έχουμε στην ομάδα μας έναν ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, τον Ηλία Τσέλιο. Είναι χρήσιμος για εμάς και θέλουμε να τον κρατήσουμε. Θα κοιτούσαμε και κάποιον άλλο παίκτη αν μπορεί να ταιριάξει στην ομάδα".

Για το αν ήταν δύσκολο να αποκτήσουν τον Κάιπερς: "Είχε δισταγμούς, ήταν δύσκολο για αυτόν, αλλά το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας έχει παρουσία στο Βέλγιο τον έπεισε να έρθει. Ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο, δεν σκέφτηκε κάτι άλλο και απέδειξε ότι καλώς το έκανε".

Για το χαρακτήρα του: "Είναι κλασικός Βορειοευρωπαίος όσον αφορά τον επαγγελματισμό του και μεσογειακός εκτός γηπέδου".

Για τον επιθετικό της ομάδας Τζόζεφ Έφορντ: "Ο Έφορντ δεν είχε παρουσία πουθενά, πέραν από τις μικρές ομάδες της Μαγιόρκα, πριν έρθει εδώ. Πιστεύουμε στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών και την εξέλιξή τους μέσα από τα παιχνίδια. Υπάρχει ενδιαφέρον για αυτόν από την Ελλάδα και περιμένουμε να δούμε αν θα μετουσιωθεί σε πρόταση".

Για τον προπονητή του συλλόγου, Τάκη Γκώνια: "Είναι κύριος. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μαζί του. Ακόμα και όταν τα αποτελέσματα ήταν κακά με την ηρεμία του και την προπονητική του προσέγγιση τα ξεπεράσαμε όλα. Με αυτόν έχουμε δείξει καλά δείγματα στον αγωνιστικό χώρο. Γενικά, είναι μία χρονιά που μας βοηθάει να δούμε το πως θα δουλέψουμε στο μέλλον. Το θετικό είναι ότι πλέον έχουμε μία βάση για την επόμενη σεζόν".

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Τάκη Γκώνια από την Αίγυπτο και Γουάντι Ντέγκλα: "Σε αυτή την ομάδα είναι μέτοχος ο ιδιοκτήτης του Εργοτέλη, Μάγκεντ Σάμι. Το συμβόλαιο του Τάκη Γκώνια λήγει και θα θέλαμε να τον έχουμε και του χρόνου. Ωστόσο, όλα εξαρτώνται από το τι θέλει ο ίδιος. Εμείς, πάντως, είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία του".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ