ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Τοξοβολία: Αθλήτρια λιποθύμησε λόγω καύσωνα

Luis Alvarez, from Mexico, shoots during practice for the 2020 Summer Olympics at Yumenoshima Park Archery Field, Sunday, July 18, 2021, in Tokyo. (AP Photo/Charlie Riedel)
Luis Alvarez, from Mexico, shoots during practice for the 2020 Summer Olympics at Yumenoshima Park Archery Field, Sunday, July 18, 2021, in Tokyo. (AP Photo/Charlie Riedel) AP

Η μεγάλη θερμοκρασία και η υγρασία είχαν ως αποτέλεσμα η Ρωσίδα, Σβετλάνα Γκομπόεβα να λιποθυμήσει κατά τη διάρκεια του διάρκεια του προκριματικού γύρου κατάταξης στο ατομικό γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μία Ρωσίδα αθλήτρια της τοξοβολίας, λιποθύμησε την Παρασκευή (23/07) στο Τόκιο κατά τη διάρκεια του προκριματικού γύρου κατάταξης στο ατομικό γυναικών, καθώς το κύμα καύσωνα ώθησε τους προπονητές και το προσωπικό να ψάχνουν για λίγη σκιά κάτω από δέντρα κάτω από δέντρα για σκιά.

Η Σβετλάνα Γκόμποεβα (45η στη σειρά κατάταξης, μία θέση κάτω απ’ την Ευαγγελία Ψάρρα) κατέρρευσε, καθώς έλεγχε τα τελικά αποτελέσματά της και χρειάστηκε βοήθεια από το προσωπικό και τις συναθλήτριές της που της έβαλαν σακούλες πάγου στο κεφάλι της.

«Ελπίζουμε ότι θα είναι εντάξει. Αποδεικνύεται ότι δεν μπορούσε να αντέξει μια ολόκληρη μέρα στη ζέστη», δήλωσε ο προπονητής της, Στάνισλαβ Πόποφ, στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Αυτή είναι η πρώτη φορά που θυμάμαι κάτι τέτοιο. Στο Βλαδιβοστόκ, όπου κάναμε προπονήσεις πριν από τους Αγώνες, ο καιρός ήταν παρόμοιος. Αλλά η υγρασία που υπάρχει εδώ έπαιξε μεγάλο ρόλο».

Η συναθλήτρια της Γκομπόεβα, Κσένια Πέροβα τόνισε λίγο αργότερα πως η Ρωσίδα αθλήτρια έχει αναρρώσει και θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στους νοκ-άουτ αγώνες. «Όλα είναι καλά με τη Σβάτα τώρα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Γκόμποεβα συνήλθε γρήγορα μετά την κατάρρευσή του, αλλά απομακρύνθηκε από τον χώρο με εντολή των γιατρών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ