ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Τοξοβολία: Αποκλεισμός στις "32" για την Ευαγγελία Ψάρρα

Η Ευαγγελία Ψάρρα
Η Ευαγγελία Ψάρρα PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Η Ευαγγελία Ψάρρα ξεκίνησε εξαιρετικά τον αγώνα της απέναντι στην Εν Τσία Λι, στη συνέχεια όμως είδε την αντίπαλό της να κάνει αντεπίθεση και εν τέλει να παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Με "ψηλά το κεφάλι" αποχαιρέτησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, η Ευαγγελία Ψάρρα. Η 47χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια της τοξοβολίας, η οποία συμμετείχε για 6η φορά στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση, αποκλείσθηκε από τις 32 καλύτερες αθλήτριες των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς στην "φάση των 32" ηττήθηκε από την πρωταθλήτρια της Κινεζικής Ταϊπέι, Εν Τσία Λιν με 6-4.

Η Ψάρρα μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και πήρε τα πρώτα δύο σετ, προηγούμενη με 4-0, όμως η αντίπαλος της αντέδρασε και αφού πήρε τα επόμενα δύο σετ, ισοφάρισε σε 4-4. Στο πέμπτο και καθοριστικό σετ, οι δύο πρωταθλήτριες "βρήκαν κέντρο" στις πρώτες της βολές, αλλά η Λιν αποδείχθηκε ψυχραιμότερη και πιό εύστοχη, επικρατώντας τελικά με 6-4.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΨΑΡΡΑ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ